14 Юни 2018, 10:24
Луничките не се наследяват, наследява се типа кожа, който може да е по-предразположен. Все пак могат да се предотвратят, като се използва слънцезащитен крем, и то да се почне още през март месец, когато почваме да се излагаме повече на слънце, а тогава лъчите са още по-силни, от летните.
14 Юни 2018, 16:09
Кожата е, не са луничките, иначе щяхме да се раждаме с такива, някои по-бели хора са по-предразположени, трябва да се пази човек и дас е маже редовно и то не само по морето.
06 Фев 2019, 16:11
Аз имам, но и майка ми има. Все пак не мисля че се наследяват. Имам позната, която има лунички, но родителите й - не.
08 Мар 2019, 11:31
Луничките - не, типа кожа може. Аз имам лунички, а вкъщи никой не е луничав. Но си ги харесвам и не ми пречат
05 Апр 2019, 16:35
Мисля, че не се наследяват от бебето
13 Май 2019, 12:47
Майка ми има, аз - не. Може и да има известен процент вероятност да се онаследяват, но съдейки по себе си, определено не е задължително. За щастие! Тя цял живот си ги прикрива и маже с какво ли не, така и не свикна с тях.
13 Май 2019, 16:21
Веси Вес написа:Майка ми има, аз - не. Може и да има известен процент вероятност да се онаследяват, но съдейки по себе си, определено не е задължително. За щастие! Тя цял живот си ги прикрива и маже с какво ли не, така и не свикна с тях.
Разбирам я жената и аз имам и ги мразя страшно много!