Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Антистатичните препарати помагат ли да не се натрупва домашния прах?

01 Фев 2017, 12:19

Има едни концентрирани препарати, антистатични, които са в големи туби и се използват за почистване. Не знам дали става въпрос за тях и дали оказват влияние на натрупването на прах. Вкъщи не сме ги ползвали, но съм виждал да се продават.

01 Фев 2017, 14:37

За съжаление се иска постоянно бърсане и чистене, за да не се натрупва прахта. И аз всичко тупам всяка неделя, бърша с влажен парцал, минавам с прахосмукачка. Но това последното по-скоро мисля, че разпространява повече прах, отколкото да го смуче :mrgreen: . Като прибирам прането от простора и започна в стаята да го сгъвам също толкова прах се вдига, че чистенето преди това не си личи. Не знам пък от тях защо се вдига толкова, суша ги на затворена тераса.

16 Фев 2017, 16:40

julianne написа:За съжаление се иска постоянно бърсане и чистене, за да не се натрупва прахта. И аз всичко тупам всяка неделя, бърша с влажен парцал, минавам с прахосмукачка. Но това последното по-скоро мисля, че разпространява повече прах, отколкото да го смуче :mrgreen: . Като прибирам прането от простора и започна в стаята да го сгъвам също толкова прах се вдига, че чистенето преди това не си личи. Не знам пък от тях защо се вдига толкова, суша ги на затворена тераса.

И аз имам този проблем, мисля, че е от праха за пране. Когато използвам течен, не се вдига такъв прахоляк :smile: .
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2