Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
02 Апр 2017, 08:18
Snejna написа:Ама това звучи ужасно, сякаш нямаш доверие на човека до себе си, когато той разбере, няма ли да се почувства унизен?! Много е грозно това, което казвате с тези частни лични сметки.

Не бих си направила такава, независимо в какви отношения съмс мъжа ми!
Ужасно не ужасно, колко семейства се разбиват? И обикновено жените са тези, които получават децата и бонус бесен съпруг, който решава да не си плаща издръжките.
30 Апр 2017, 09:08
Не е ли това един вид, да премислиш, че няма да се получи и да имаш нещо заделено, ако не стане с половинката, да не си на нула...
21 Юли 2017, 11:13
Аз нямам пари в общата сметка, за тайна лична, кога ще ми остане ред?

Много са ми странни как хорат аимат такива пари, от къде ги вземат? Явно имат достатъчно, че да не усети половинката им липсата.
25 Юли 2017, 10:45
Никой не мисли за край на брака си, когато има такава сметка, тя може да се използва и за нещо,свързано със семейството, ако собственика на сметката прецени. Ако реша, мога да ползвам парите за скъпа екскурзия в чужбина, която иначе не успяваме да си осигурим.А ако не дай си Боже, се стигне до развод, тези пари ще са от полза. Може и друг сценарий, децата порастват и искат пищна сватба, ето ти пари.
25 Юли 2017, 14:31
Може и не е лошо да си имат рхората някаква допълнителна сметка, защото наистина нищо не се знае никога. Трудно е човек да живее с мисълта, че може да се раздели с половинката си, но истината е, че не сме застраховани.
25 Юли 2017, 15:07
Да имаш пари не е лошо в трудни ситуации, но си е и измама за съпруга.... да имаш такава голяма тайна, която всеки месец се увеличава с цел да имаш пари при развод... обидно е.
31 Юли 2017, 14:44
Сигурно,ако всики получават достатъчно пари няма да си личи, ако се скрива по някой лев, но в повечето случаи ми се струва повече от невъзможно това да се скриват и заделят пари, освен вече, ако не знаете по колко получава половинката ви и това дава възможнст да се заделят там 100 елва на месец. Ако аз отделя 100 лева от сметката си мъжът ми веднага ще усети.
03 Авг 2017, 10:42
Никога нищо не се знае, и да не е тайна сметката, добре е да има едни пари, за които почти никой не подозира. Трябва да се заделят пари за в различни сметки, да има, че нищо не се знае в тоя живот.
10 Окт 2017, 12:14
Ако мога да си сксрия от мен самата ще съм много доволна.

Но не става. Много харча, ас еопитвам да спестя за кола, изобщо не ми се получава. Имам познати, които изкарват месеца с толкова малко пари, а аз изобщо не се справям...
05 Дек 2018, 16:40
Не, и мисля че не е ок. В смисъл че все едно хората си нямат доверие. Няма лошо всеки да има лични средства, защо това трябва да е тайно