Ухажват ли ви все още съпрузите?

Re: Ухажват ли ви все още съпрузите?

Мнениеот Monika_Spasova » 11 Фев 2017, 09:16

valensiq написа:Изобщо не се сеща мъжа ми за нещо такова да направи, нито цвете, нито целувка, прегръдка, нито да ми подари нещо, даже и по поводи ми вика иди си купи... :roll: Ми за какво ми е да си купувам, след като знам, че той не е вложил грам мисъл и желание...

Изобщо не се учудвам, мъжете като мине известно време и ни станат мъже и забравят, това го виждам по всичките си приятелки, и аз съм се настроила и с мен да стане така. Да не кажа, че от както се сгодих, работата е почти същата и при мен, но все още поне ги има целувките и прегдърдките. Подаръците се изразяват в "ще идем да купим каквото искаш"... е хубаво :mrgreen:
Аватар
Monika_Spasova

Re: Ухажват ли ви все още съпрузите?

Мнениеот mangusta » 13 Фев 2017, 14:15

Ние пък се сърдим, когато не си обръщаме внимание и не правим дребни жестове един към друг. Когато липсват от страна на мъжа ми разбирам, че нещо е сърдит или ми е ядосан и обратното, така сме свикнали. Ако няма прегръдки и целувки, а си обръщаме гръб в леглото, работата е на зле :smile: . Не си подаряваме изненадващи подаръци. По-често се изненадваме с приятна вечеря или ресторант, или театър, кино.
mangusta

Предишна

Назад към Приказки по женски