Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Блондинки или брюнетки харесват мъжете?

22 Ное 2011, 15:22

Блондинките са красиви само, когато русото е естествен цвят. Изкуственото русо е грозно! Особено, когато е съчетано с черни корени :D

22 Ное 2011, 17:07

Терминатор написа:Блондинките са красиви само, когато русото е естествен цвят. Изкуственото русо е грозно! Особено, когато е съчетано с черни корени :D

Това какво трябва да означава, че блондинките, които не са естествени са грозни? Да живеят брюнетките тогава!!!

23 Ное 2011, 00:11

Терминатор написа:Блондинките са красиви само, когато русото е естествен цвят. Изкуственото русо е грозно! Особено, когато е съчетано с черни корени :D

ааууу, грозна картинка е това наистина.

23 Ное 2011, 18:58

d_2 написа: Това какво трябва да означава, че блондинките, които не са естествени са грозни? Да живеят брюнетките тогава!!!

Неее, грозна жена няма :). Просто ми приличат на фолк певици...

25 Ное 2011, 14:39

Г-н Терминатор, не знам дали знаете ама има и чернокоси фолк диви, които на всичкото отгоре са доста по-актуални в момента ... :lol: 8-)

07 Дек 2011, 11:49

Важно е една жена да е интересна и различна. Няма значение от цвета на косата. Аз лично смята, че по-светлите жени са някак по-артистични и повече грабват окото. Има една много хубава мисъл, която ще си позволя да цитирам "Всеки път боядисваме косите си в различен цвят, за да не повтаряме два пъти една и съща грешка".

07 Дек 2011, 12:05

delinda написа:Важно е една жена да е интересна и различна. Няма значение от цвета на косата. Аз лично смята, че по-светлите жени са някак по-артистични и повече грабват окото. Има една много хубава мисъл, която ще си позволя да цитирам "Всеки път боядисваме косите си в различен цвят, за да не повтаряме два пъти една и съща грешка".

хахахах браво ,delinda, много хубаво казано. Обичам предизвикателствата сменяла съм косата си от черна на руса, от руса на червенокоса, случвало ми се е за един месец два пъти да сменям основния цвят. Да си призная обаче честно, не съм забелязала кога ми се лепят повече мъже, когато съм руса, черна или червенокоса. Истината е, че мъжете не си падат по косата, а по жената!

07 Дек 2011, 15:52

Преди имаше един тъп лаф "Русо гладно нема". Е да, ама не! Има толкова непривлекателни руси жени, които освен да "блъскат" перхидрол по главата, друго не могат и нямат.
15.jpg
Като това например
15.jpg (15.95 KiB) Прегледано 546 пъти

Разбира се има подобни същества и в тъмната гама. :mrgreen:

09 Дек 2011, 20:07

ДжЪз написа:Преди имаше един тъп лаф "Русо гладно нема". Е да, ама не! Има толкова непривлекателни руси жени, които освен да "блъскат" перхидрол по главата, друго не могат и нямат.
15.jpg

Разбира се има подобни същества и в тъмната гама. :mrgreen:

Лелеее, ужас!!! Тази за страх да я гълташ! Намазала се с перхидрола и се смята за първата красавица. Ха!

18 Яну 2012, 15:36

Като чета какво сте написали ,мога само да допълня „великите мисли” с този бисер: „Вицовете за блондинки са измислени от брюнетките в дългите им самотни нощи”. Ето, пак мисленето е оставено на тъмнокоските;)) Но кой мъж харесва умна жена? Само изключенията, потвърждаващи правилото. Логично е блондинките да се радват на повече внимание от Адамовите наследници. Самостоятелната, интелигентна и с приятно чувство за хумор жена не е сбъднатият сън на мъжката половина от планетата. Необяснимо е защо мъжете не се подвеждат под общия знаменател на брюнети и блондини, но аз категорично отдавам предпочитанията си на тъмните и страстни мъже. И да ви звучи еретично, не мога да сложа една до друга думите „страстен” и „блондин”.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5