Блондинки или брюнетки харесват мъжете?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Блондинки или брюнетки харесват мъжете?

Мнениеот valiart » 31 Окт 2011, 00:00

Блондинки или брюнетки харесват мъжете? А може би червенокоси?;)
Аватар
valiart
 
Мнения: 1138
Регистриран на: 18 Окт 2011, 12:24

Re: Блондинки или брюнетки харесват мъжете?

Мнениеот Violetta » 31 Окт 2011, 09:47

Бих казала, че мъжете са едно от най-всеядните животни на планетата. Просто му трябва опаковка и да е гладно. 8-)
Violetta
 
Мнения: 466
Регистриран на: 28 Апр 2011, 22:58

Re: Блондинки или брюнетки харесват мъжете?

Мнениеот kriskiss2001 » 31 Окт 2011, 09:55

Violetta написа:Бих казала, че мъжете са едно от най-всеядните животни на планетата. Просто му трябва опаковка и да е гладно. 8-)

Донякъде си права, аз не толерирам нито блондинките , нито брюнетките или червенокосите, зависи от жената, трябва да ме грабне ;)
kriskiss2001
 
Мнения: 409
Регистриран на: 18 Окт 2011, 13:01

Re: Блондинки или брюнетки харесват мъжете?

Мнениеот d_2 » 01 Ное 2011, 16:24

Марсел Ашар е казал: „Мъжете предпочитат блондинки, защото смятат, че брюнетките са по-умни и затова по-опасни.“ Брюнетките са добри съпруги, а блондинките – добри любовници. Блондинките са по-страстни и по-агресивни.
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2
 
Мнения: 231
Регистриран на: 08 Сеп 2011, 10:45

Re: Блондинки или брюнетки харесват мъжете?

Мнениеот kriskiss2001 » 01 Ное 2011, 16:35

d_2 написа:Марсел Ашар е казал: „Мъжете предпочитат блондинки, защото смятат, че брюнетките са по-умни и затова по-опасни.“ Брюнетките са добри съпруги, а блондинките – добри любовници. Блондинките са по-страстни и по-агресивни.

ИЗВОД: Бъдете с блондинка ;)
kriskiss2001
 
Мнения: 409
Регистриран на: 18 Окт 2011, 13:01

Re: Блондинки или брюнетки харесват мъжете?

Мнениеот delinda » 01 Ное 2011, 16:42

За щастие мъжете не съдят за жената по цвета на косата й, но те имат усещания, основани на културни ценности, влиянието на медиите и личния вкус, които са по-скоро на подсъзнателно ниво.
Изображение
Блондинките

Мерилин Монро, освен икона в киноиндустрията, е и една от най-привлекателните русокоси жени на всички времена. Всъщност тя даже не е и естествена блондинка, но какво ли значение има пък това. Русокосата й популярност помага да създаде публичното усещане за нея като за духовита и кокетна изкусителка. Тя може би е основната причина блондинките да са толкова популярни в мъжките кръгове. Мерилин Монро определено е направила много за тях.

С блондинките е по-забавно. Тази светла коса прави блондинките да изглеждат по-дружелюбно настроени, по-весели и достъпни и по-малко заплашителни от брюнетките и червенокосите.
Блондинките са глупави. Дали защото са забавни и хвърковати, блондинките не изглеждат особено сериозни и улегнали. Разбира се, научно не е доказано, че има някаква връзка между интелигентността и цвета на косата, но стереотипите продължават да съществуват. Имам много руси приятелки обаче, които умело се възползват от този факт, извинявайки грешките си с това, че са блондинки.
Русокосите са супер мадами. В представата на мъжете блондинките са с доста красиви и пищни форми, съдейки по похотливостта, която излъчва Памела Андерсън.

Брюнетките
Изображение
Брюнетките са мистериозни и заплашителни. Честно казано не мога да се сетя за брюнетка с културното влияние на Мерилин Монро. Но съм забелязала, че повечето известни тъмнокоси дами като Джейн Ръсел и Одри Хепбърн са по-рядко усмихнати от Мерилин на снимките, затова и изглеждат по-замислени и тайнствени.
Брюнетките са напрегнати, бурни и гневни. Правило ли ви е впечатление, че дори в детските анимационни филмчета лошата фея или отрицателната героиня в някой екшън филм е тъмнокоса? Да ви кажа... няма да е съвсем случайно.
Ако блондинките са деня, брюнетките - олицетворение на нощта, а що се отнася до сезоните – русокоските са пролетта и лятото, докато брюнетките са по-скоро есента и зимата.

Червенокоските
Изображение
Червенокосите са сравнително рядко срещани, естествените още по-малко. Въпреки специфичната визия на тези мадами обаче, те рядко са обект на коментари от мъжката половина, но пък съм чувала мъже да казват, че червенокосите са тотални мъже разбивачки. (Явно колкото и рядко срещано явление да са... появят ли се... след тях става потоп).
Естествените червенокоси дами са поразително красиви, да вземем например Рита Хейуърт и Катрин Хепбърн. Според мен червенокосата индивидуалност съдържа полюсни противоположности – от една страна си представям червенокоската застанала зад бара виртуозно да върти бутилки и да налива поредното питие на мъжа пред нея, за да му измъкне и последния лев, от друга пък чаровница, притежаваща класическата уверена красота, изящна и небиеща на очи, знаеща всички отговори на въпросите преди всеки друг.
Червенокосите са огнени момичета.
Те са кипящи от енергия блондинки с типичната обаче за брюнетките жилка – “ако-прекрачиш-границата-ще-ти-смачкам-фасона”. Също като брюнетките, червенокосите могат да изглеждат заплашителни или по-скоро безочливо самонадеяни.

Независимо от цвета на косата обаче, жените си оставаме най-голямата слабост на мъжете.
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda
 
Мнения: 217
Регистриран на: 16 Сеп 2011, 09:11

Re: Блондинки или брюнетки харесват мъжете?

Мнениеот kriskiss2001 » 01 Ное 2011, 16:44

Ами да, тези критерии за косата не са много вярни, просто така възникват вицове за блондинки, но всичко е за забавление, всички жени имат чар и са хубави, зависи коя е най-добрата за нас мъжете
kriskiss2001
 
Мнения: 409
Регистриран на: 18 Окт 2011, 13:01

Re: Блондинки или брюнетки харесват мъжете?

Мнениеот leo » 21 Ное 2011, 17:01

Брюнетка за деня...блондинка за нощта...червенокоса за разнообразие
leo
 
Мнения: 7
Регистриран на: 21 Ное 2011, 16:39

Re: Блондинки или брюнетки харесват мъжете?

Мнениеот сиско » 21 Ное 2011, 20:38

да, но напоследък забелязвам една масова тенденция блондинките да стават брюнетки, или поне около мен е така:)
сиско
 
Мнения: 341
Регистриран на: 18 Окт 2011, 16:03

Re: Блондинки или брюнетки харесват мъжете?

Мнениеот valiart » 21 Ное 2011, 22:55

сиско написа:да, но напоследък забелязвам една масова тенденция блондинките да стават брюнетки, или поне около мен е така:)


Има нещо такова, но си има и запазена марка русокоски ;) Русо, гладно нема :lol:
Аватар
valiart
 
Мнения: 1138
Регистриран на: 18 Окт 2011, 12:24

Следваща

Назад към Зона за мъже

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта