Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
20 Фев 2017, 14:42
Много обичам авокадо и започнах да се приготвям за вдигането на цената му през лятото. Искам да си купя повече и да го замразя, но не съм сигурна как ще му бъдат вкусовите качества след това и не знам какво да правя!
Някой от вас замразявал ли е авокадо, цялото ли се замразява, или трябва да се нареже предварително и след това как е на вкус? Опитвали ли сте??? Помагайте хора, докато е промоцията!!!
20 Фев 2017, 14:59
Не съм пробвала, но и аз съм го мислила, дано да мине някой експериментирал да каже дали се е получило :)
20 Фев 2017, 16:17
Замразявала съм почистено на парченца, така и не намерих за цяло, после се изважда и оставя в хладилника да се размрази. На вкус е супер, някой, ако пробва с цяло, да сподели резултата.
20 Фев 2017, 16:59
Пробвай и след няколко дни ще разбереш, така или иначе то няма да се промени след 5 дена повече, отколкото след 4-5 месеца.
21 Фев 2017, 10:19
Купувал съм замразено на парченца от метро, не явно има някаква причина да е все замразено на парчета, а не целия плод.
21 Фев 2017, 12:19
има авокадо през цялата година няма мсисал да се замразява
21 Фев 2017, 13:16
Защо не пробваш, на парчета ще стане, но след като е добре узряло, може и цяло да го замразиш, докато не се пробва няма как да се разбере. :) за 4-5 дена ще разбереш истината.
21 Фев 2017, 16:16
И аз съм замразявал на парчета, на половина и изваждам въздуха и пускам, не знам дали ще стане цяло.
28 Фев 2017, 12:20
Предполагам, че първо се изчаква да узрее, да стане мекичко и тогава да се сложи в камерата.
Иначе да се бухне веднага във фризера едва ли е добра идея, после може да не узрее.
12 Дек 2018, 16:31
Аз пробвах веднъж и беше фиаско - остана една каша само.
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.