Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
09 Авг 2018, 18:20
Поредното доказателство, че родителите сме захлюпени, може ли да не обясните на децата си какво да правят, а те вече да знаят да се "търкат" един в друг, направо в потресаващо!!! Надявам се един ден да имам акъла да обясня на децата си, вместо да пишат глупости по форумите и да понасят подигравките на хората, които и с право ги подигравят,де...
13 Авг 2018, 17:26
marsu написа:Поредното доказателство, че родителите сме захлюпени, може ли да не обясните на децата си какво да правят, а те вече да знаят да се "търкат" един в друг, направо в потресаващо!!! Надявам се един ден да имам акъла да обясня на децата си, вместо да пишат глупости по форумите и да понасят подигравките на хората, които и с право ги подигравят,де...
И на мен хем ми е смешно, хем ми е трагично... Очаква се че тия "деца" не са в детската градина и трябва да са добре запознати с анатомията и да знаят как точно се правят бебетата. То вече и децата в детската градина сигурно знаят де... И по биология се учи, че такива въпроси са не смешни ами направо трагични, ка няма да ги подиграват хората...
02 Окт 2018, 15:59
Dalia написа:marsu написа:Поредното доказателство, че родителите сме захлюпени, може ли да не обясните на децата си какво да правят, а те вече да знаят да се "търкат" един в друг, направо в потресаващо!!! Надявам се един ден да имам акъла да обясня на децата си, вместо да пишат глупости по форумите и да понасят подигравките на хората, които и с право ги подигравят,де...
И на мен хем ми е смешно, хем ми е трагично... Очаква се че тия "деца" не са в детската градина и трябва да са добре запознати с анатомията и да знаят как точно се правят бебетата. То вече и децата в детската градина сигурно знаят де... И по биология се учи, че такива въпроси са не смешни ами направо трагични, ка няма да ги подиграват хората...

Ти ако видиш при сексолога или при гинеколога беше не помня, един възрастен човек на близо 60 години се беше притеснил, че може да е забременил дъщеря си случайно, тъй като й помагал с душа (понеже момичето е с увреждане).......... просто останах без думи, как може да не знаеш толкова елементарни неща.
А за младите, то при тях е трагедия, тръгнали иначе секс да правят
04 Окт 2018, 18:19
Колко мъка има по тоя свят, Боже!
05 Окт 2018, 09:38
Не знам каква е причината за толкова ниска образованост по темата. Все едно сперматозоидите са някакви гадове, които преминават през дънки,после всячески се борят да стигнат до жената, и т.н. :) те ще умрат по пътя от мъка,бе!
20 Фев 2019, 11:39
Този въпрос не си ли задават само хора от малцинствата? Кой що годе интелигентен човек би си го помислил?!
23 Май 2019, 10:05
Непорочното зачатие!