Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Слушате ли чалга?

09 Дек 2014, 13:00

Pipilota написа:Прави ми впечатление, че НИКОЙ не слуша чалга, а как се пълнят тея чалга дискотеки не знам... :roll:

Е на това всички се чудим, уж никой не слуша, никой не харесва, а чалготеките се пръскат по шевовете! :shock:

23 Юни 2015, 11:15

Слушам, когато излизам с приятели и не мисля, че има проблем. Е не емоята музика, която ще си пусна вкъщи, но това не значи, че не бих слушала никога. :)

01 Юли 2015, 16:34

По заведенията яко се мятат салфетки! Аз работя като охрана в една дискотека, не знаете за какво става въпрос просто там.. :lol:

01 Юли 2015, 17:06

Слушам аз мога да си го кажа честно и ходя по такива заведения, няма лошо в музиката, иам лошо в чалга културата ;)

01 Юли 2015, 17:15

Krum написа:Слушам аз мога да си го кажа честно и ходя по такива заведения, няма лошо в музиката, иам лошо в чалга културата ;)

Не можа да се въздържиш да не си признаеш, хаха :) но и аз мисля, че проблемът не е в това каква музика слушаш, а наистина в тая чалга култура, това мислене, което е абсурдно..

09 Фев 2016, 15:41

И с ракия, и без ракия не ми влиза под кожата тая музика и това си е! Понякога си пускам Планета да се ограмотя малко и да не съм толкова изостанала, но не бива :???:

09 Фев 2016, 16:34

roksana написа:И с ракия, и без ракия не ми влиза под кожата тая музика и това си е! Понякога си пускам Планета да се ограмотя малко и да не съм толкова изостанала, но не бива :???:

Ужас, и толкова не си пускаме, даже не знам на кой канал е на ТВ. Казала съм на детео, че то ва не е музика, която трябва да се слуша, възпитаваме го с як рок! :rockout:

09 Фев 2016, 17:08

И аз не я понасям тая чалга, у нашата фирма съм забранил да се слуша чалга, иначе ги грози уволнение, у тях да си слушат каквото си поискат. :lol:

10 Фев 2016, 16:12

Локумът написа:И аз не я понасям тая чалга, у нашата фирма съм забранил да се слуша чалга, иначе ги грози уволнение, у тях да си слушат каквото си поискат. :lol:

Да не те осъдят за дискриминация? :grin:

10 Фев 2016, 16:46

penelopa написа:
Локумът написа:И аз не я понасям тая чалга, у нашата фирма съм забранил да се слуша чалга, иначе ги грози уволнение, у тях да си слушат каквото си поискат. :lol:

Да не те осъдят за дискриминация? :grin:

Мъдро решение! Аз не знам как можеш да работиш пълноценно, докато слушаш чалга! Това не е музика за работа. В магазина до блока нон стоп звучи чалга и много ме дразни, отвратително е, влизаш и там чалга. :front:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6