Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
15 Мар 2017, 16:38
Не знаех как да кръстя темата, интересувам се за наистина добри рол-они или други козметики за подмишници. Обожавам, когато усещам аромата на жените, знаете как се носи от тях мирис на чисто и на свежо, но при мен не се получава и все имам чувството, че мириша лошо, въпреки че се къпя редовно, не искам нещо, което да убива нечистоплътното ми тяло.
Вие какво използвате за подмишници и успявате ли да постигнете този ефект, при който жената мирише на свежо и на чисто часове след като се е облякла за работа?
15 Мар 2017, 20:06
Мога да ти кажа какво правя аз, но този ефект който ти искаш се постига и със скъп парфюм. Иначе банята гледам задължително да ми е сутрин, а не вечер, защото все пак потим се минават 12 часа от къпането и все се омърсявам. А от рол оните на Адидас съм много доволна, наистина освежават много и наистина няколко часа мирише, другото е - хубав парфюм. :) това е най-малкото и разбира се, ако работата ти е тежка, няма как цял ден да миришеш на свежа трева.
15 Мар 2017, 20:31
И аз горе долу така правя - къпя се сутрин и с рол он, използвам различни, не вземам някаква определена марка. Но използвам и хубави парфюми, избирам си без да робувам на марки, но си вземам парфюми средна класа. :)
01 Апр 2017, 10:12
Определено скъпия парфюм е много важен, защото има дълготрайна свежест, но пък и без него с добра хигиена може да се постигне хубав аромат.
01 Апр 2017, 22:02
Сутрешен душ, вечерен. Добро здраве, интимни препарати, хубави парфюми, аз използвам камък за подмишниците
02 Апр 2017, 08:28
И аз не мога да го постигна това, не казвам, че мириша лошо, но просто това ухание, което да се усеща около мен го няма. Може би не ползвам достатъчно качествена козметика, това е така де, аз парфюми по 100 лева нямам.
02 Апр 2017, 09:55
Е, момичета, трябва дас е къпем по-често, видяло се е! С една баня в неделя, явно няма да стане.
Иначе аз използвам хубав ароматен ролон особено през лятото и се ухае страхотно от него, наречете ме луда, даже не използвам парфюми, за мен смесването на аромати е ужасно! Сутрешен душ, рол он и крем са достатъчни.
02 Апр 2017, 20:31
Dove против изпотяване за подмишници и хубав парфюм.
03 Апр 2017, 12:08
queenie написа:Dove против изпотяване за подмишници и хубав парфюм.
Рол он ли имаш или сух парфюм, как се водеше, стик? Защото аз съм забелязала, че рол онът винаги мирише повече, докато стиковете не отделят толкова аромат.
03 Апр 2017, 12:48
на първво място е душа, след като следва хубав лисион по цялото тяло, подмишниците и парфюм, това няма как да не ти гарантира свежест, но за целия ден, до края на деня, поне още веднъж ще трябва да се минеш с рол он и да се парфюмираш.