Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Масло от шипки след епилация и за бръчки?

31 Окт 2011, 10:42

Скоро четох за чудото на шипковото масло в борбата с бръчките и като противовъзпалително средство след епилация. Търсих на няколко места, но не можах да намеря. Някой пробвал ли е да замени крема си за лице с шипково или друго масло и какви са резултатите, за да знам дали си заслужава да продължавам да търся :D

Re: Масло от шипки след епилация и за бръчки?

31 Окт 2011, 17:20

Шипковото масло се прилага в много козметични продукти и със сигурност има неповторим ефект. Аз не съм ползвала чисто шипково масло, но мисля, че 6те е добре няколко пъти в месеца да се правят някакви маски с него.

09 Ное 2011, 12:06

Не съм ползвала масло от шипки но съм пила чай от шипки и казват че съдържал много витамин С,а маслото предполагам че има противовъзпалителен ефект.

09 Ное 2011, 22:45

За първи път чувам за масло от шипки. Дори участието им в някой козметичен продукт. Но ме заинтригувахте...

14 Ное 2011, 16:58

Ох, още не съм си купила шипково масло и се чудя дали не мога да го заменя с някакво друго. Дори не ми е особено необходимо масло против бръчки, а по-скоро нещо за успокояване след епилация, защото кожата ми е много чувствителна.

03 Яну 2012, 19:38

А дали повлиява появата на ситните пъпчици, след епилация?

04 Яну 2012, 12:49

Надали. За тях е по-скоро Акне аут лосион.

21 Сеп 2012, 14:26

Дали тоя крем ще успокоява след епилация, тъй като до сега съм ползвала само Нивеа за чувствителна кожа за след бръснене, върши чудесна работа не зависимо дали става дума за крака, ръце или слабини.

10 Окт 2016, 17:09

Помага при зачервявания, петна и такива подобни. Може да се ползва от всички типове кожи мисля.

05 Фев 2019, 15:16

Аз ползвам често маслото от шипки за козметични цели и съм страшно доволна. Е, не е за бръчки, но за разни мои си процедури в домашни условия. Действа страхотно на кожата.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2