17 Мар 2017, 15:17
17 Мар 2017, 15:20
17 Мар 2017, 15:54
m0n4eto написа:За Зеления чай съм чувала точно обратното - че трябва да се запарва много по-малко. И аз имам един зелен чай вкъщи насипен, на който пише да се запарва за минута и половина. Той иначе става много силен.
17 Мар 2017, 17:13
17 Мар 2017, 20:13
18 Мар 2017, 10:35
19 Мар 2017, 19:18
Stark написа:Благодаря, много обичам чай и това ще ми е от полза. Този червен чай го чувам за първи път,от какво растение е?
20 Мар 2017, 13:38
20 Мар 2017, 15:56
Ваня Стойчева написа:m0n4eto написа:За Зеления чай съм чувала точно обратното - че трябва да се запарва много по-малко. И аз имам един зелен чай вкъщи насипен, на който пише да се запарва за минута и половина. Той иначе става много силен.
Да, това е нещо, което не съм споменала, че много зависи и от качествата на чая, при наяко например, черния чай повече от минута може да стане убиец. :) Всеки трябва да има предвид и чая който пие и вкуса, който му харесва :) Благодаря за допълнението от теб :)
20 Мар 2017, 16:44