Какво мъжете не знаят за жените?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: 4 жени, с които НЕ ТРЯБВА да се забъркаваш!

Мнениеот southern_sun » 13 Дек 2011, 17:21

delinda написа:Изображение
1 - Колежката

Любовта и сексът на работното място обикновено не са добра идея. Те отнемат вниманието ти от работата ти и те правят уязвим за подмятания, клюки и други подобни неприятни неща. Също така, в момента, в който с колежката спрете да се срещате тайно в тоалетната, има вероятност тя да започне да разказва на всички за вас двамата. Помисли си дали си струва да подложиш кариерата си на такова нещо заради единия секс точно с тази жена.

2 - Сестрата на най-добрия ти приятел

Познавате се добре, допадате си и си прекарвате добре заедно. Тук някъде трябва да сложиш чертата. Да започнеш да се срещаш със сестрата на най-добрия си приятел е лоша идея, която в крайна сметка може да доведе до разваляне на отношенията между всички замесени. Замисли се – започнеш ли да се срещаш със сестрата, няма да можеш да разговаряш с приятеля си за връзката си, нито да се оплакваш от нея. Също така, в момента, в който се скараш с гаджето си, най-вероятно автоматично ще се скараш и с приятеля си.

3 - Бившата ти

Да, има изключения, но като цяло правилото гласи: причините, поради които си се разделил с бившата си, не отминават с времето. И започнеш ли да се виждаш отново с нея, тези причини ще се появят и най-вероятно ще доведат до втора раздяла. Нещо, което няма смисъл да си причиняваш.

4 - Бившата на твой приятел

Няма значение преди колко време приятелят ти е скъсал с нея и колко секси е тя. В момента, в който се забъркаш с нея, отношенията ти с приятеля ти ще пострадат и това е почти неизбежно.

Все пак ти решаваш

Крайното решение дали да се забъркаш с някоя от тези 4 жени си е твое. Ако избереш въпреки всичко да започнеш да се срещаш с някоя от тях, поне имай предвид възможните последици и се опитай да ги предотвратиш.

Изображение

Сигурна съм, че този пост ще бъде много поучителен за голяма част от мъжкото съсловие, което водено от желанието си за трупане на повече бройки пренебрегва тези предупреждения.
southern_sun
 
Мнения: 1182
Регистриран на: 31 Мар 2011, 21:36

Какво мъжете не знаят за гърдите на жените!

Мнениеот Margo » 27 Дек 2011, 13:41

Има ли по-желан подарък за Коледа от чифт красиви женски гърди? Колкото и да е отричано твърдението, че мъжете не гледат жената само в бюста, това определено е първото нещо, в което се заглеждат. Но преди да започнете детински да се радвате на онази женска част от тялото, с която имате досег още от самото раждане трябва да знаете 9 важни неща за красивата женска плът.
1. Ако някой твърди, че жената може да достигне до оргазъм само чрез стимулация на гърдите. Вие му кажете, че това е приложимо само сред една на 100 жени.
2. Средната тежест на една женска гърда е около килограм. Все пак красотата иска жертви.
3. Не във всички култури и народи гърдите са обект на сексуални фантазии - за някои африкански племена, например,бедрата са заредени с много по-голям сексуален заряд и поради това трябва да се прикриват.
4.Излагането на показ на женската плът сред европейките в миналото, е започнало през Ренесанса, когато дори е имало рокли с изрязани гърди;
5. Нито една жена не може да се похвали с пълна симетрия между гърдите си!
6. Гърдите, идеализирани до фетиш, се смята за психическо разстройство, поне според редица изтъкнати психолози! Цицоманията е болест!
7. През 1964 г. за пръв път в употреба влизат монокините, а оттам – и гърдите стават на показ!
8. Зърната на гърдите са със среден размер от 1 сантиметър! Това са стойностите на зърното при възбуда и след щръкване от ареолата!
9. Гънката между женските гърди привлича мъжките погледи, защото първосигнално наподобява не друго, а... цепката между дамските задни части!
Margo
 
Мнения: 691
Регистриран на: 08 Апр 2011, 20:46

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

Мнениеот southern_sun » 29 Дек 2011, 13:47

Ако сте решили да спазвате максимата " Животът е кратък, да го изживеем максимално", не бива да пропускат следващите категории жени, които всеки себеуважаващ се мъж трябва да забие.

Жена на настроенията

Този тип жени можем също така да наречем ;" никой не ме заговаря". Обикновено тези жени са жестоко красиви с черна коса, стегнатото тяло и страхотните зелени очи, които ни карат да се изгубим. Такъв поглед би накарал и най-тренирания "играч" да омекне.

images (24).jpg
images (24).jpg (5.24 KiB) Прегледано 1155 пъти


Как да я спечелим:

Ако вече сте открили такава жена ще ви е нужно голямо търпение и цялото спокойствие на света. За препоръчване е да използвате "огледалната" техника,но да се държите като нея е малко рисковано, защото никой не обича да бъде имитиран. Още по-рисковано би било да се направите и на малко по-срамежлив, но това е на ваша глава.

Златотърсачката

Това е най-често срещания тип жени, тях можете да ги откриете на всякъде. Те ще ви посрещнат с въпроса : "Какво? Нямаш Ферари и си позволяваш да говориш още с мен?". Проблема при тях е, че не се задоволяват с нищо, нито с пари, нито с бижута, с нищо.


images (23).jpg
images (23).jpg (6.71 KiB) Прегледано 1155 пъти


Какво трябва да знаете за тези жени: те не приемат какъв да е годежен пръстен, той трябва да е достатъчно голям за да задави лъв. Но за съжаление, ако вие не сте дебел, мазен и плешив чичко, няма как да спечелите сърцето на такава дама, но пък можете да опитате.Ако все пак не искате брак със съответната мадама, а просто една добре прекарана нощ. И тя, като всички, има нужда от някой, който да я накара да крещи по цяла нощ. Просто атакувайте!

По-възрастната


samouverena.jpg
samouverena.jpg (6.35 KiB) Прегледано 1155 пъти


Представете си сред морето от неосъзнати двадесетгодишни мацки да срещнете една добре сложена тридесет и нещо годишна жена. Тя е много добре поддържана жена и изглежда потресаващо въпреки възрастта си, но зад годините и се крие и завиден опит, което я прави интересен обект за вас.

За да спечелите тази дама ви трябва мнооооого увереност. Абстрахирайте се от възрастовата граница, и се въоръжете с всякакви техники, защото тя ще ви посрещне по начин " ти не знаеш как да ме удържиш", убедете я, че не е права, а после ѝ го докажете.

Срамежливата


изтеглен файл (4).jpg
изтеглен файл (4).jpg (5.77 KiB) Прегледано 1153 пъти


Не се предполага, че най-готината мацка, която сте си избрали, ще бъде срамежлива, но все пак такива ситуации се случват. Не, не само по филмите. Проблемът при тях е, че почти никога няма да ги намерите сами. Винаги са обградени от някаква компания, защото са прекалено притеснителни да излязат сами.Най-важното е да се отървете от нейното обкръжение, за да може да останете сами. След това трябва да осъзнаете, че тя всъщност е нежно същество, така че гледайте да не я нараните. Добре би било да стартирате отначало само с приятелство, но пък от друга страна вие се интересувате от тялото, а не от душата ѝ.
Знайте само, че всяка жена е уникална сама по себе си. Затова тези съвети може и да не ви помогнат, тъй като става въпрос за по-големи групи. Единствено и само вашата креативност, въобръжение и ум могат да ви помогнат, когато искате определена жена. Успех!
southern_sun
 
Мнения: 1182
Регистриран на: 31 Мар 2011, 21:36

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

Мнениеот Даниела Стоянова » 31 Яну 2012, 11:03

Има ли връзка между бельото на жената и нейната същност? Отговорът е съвсем прост - разбира се, че има!
Макар, че бельото е малко парче плат закриващ гениталиите, през годините то си е изградило статут на малко по-специална дреха и с течение на годините е претърпяло хиляди метаморфози.В днешно време то е неразделна част от ежедневието особено на една жена – уголемява гърдите й, стяга дупето, оформя приятни заоблени форми на женското тяло. И не само – това какво бельо обича да носи, може да разкрие какъв е характера й.

Боксерки

images.jpg
images.jpg (2.58 KiB) Прегледано 1006 пъти

Жените, които се чувстват най-добре, облечени в боксерки са от типа дами, които обичат да залагат на сигурно. Характерът им е тих и спокоен. В трудни и напрегнати ситуации винаги реагират премислено, тактично и премерено. В действителност те не обичат да разкриват какво точно се случва в личния им живот. Пазят интимната част от него само за себе си и скрита за околния свят.

Изрязани боксерки

изтеглен файл (1).jpg
изтеглен файл (1).jpg (3.15 KiB) Прегледано 1006 пъти

Любителките на изрязаните боксерки се доближават по характер до тези от предната категория с едната разлика, че може би са малко по-отворени към заобикалящия ги свят. Това, което ги отличава също, е и фактът, че жените, носещи елегантно изрязани боксерки са родени водачи, контролират всяка ситуация, организирани са, и знаят точно какво искат.

Бикини

product_5005927_6289.jpg
product_5005927_6289.jpg (16.84 KiB) Прегледано 1006 пъти

Дамите, носещи бикини са забавни и обичат да флиртуват – волно или неволно. Енергични и жизнени са, сякаш в тях има енергия за поне 3 души. Чувстват се млади и окрилени, но въпреки това не обичат да разкриват картите си до край. Компанията ги обича, защото за кратко време се превръщат в нейната душа. Това се дължи може би на факта, че дамите носещи бикини обичат да вършат неща, които ги правят щастливи.

Полупрашки

images (1).jpg
images (1).jpg (5.73 KiB) Прегледано 1004 пъти


Всяко нещо се тълкува като отворена възможност, за жените, които носят онези изрязаните гащета – полупрашките. Почти винаги се впускат в бурните води без да се замислят ще има ли някакви последствия. И нещо, което бихте могли да констатирате сами – не се притесняват да покажат повече от своето тяло.

Прашки

images (2).jpg
images (2).jpg (3.38 KiB) Прегледано 1004 пъти

Дамите, любителки на този вид бельо са с див характер и в повечето от случаите, когато са си обличали бельото след къпане, са се замисляли дали изобщо да не пропуснат неговото обличане.

Преди да решите дали някоя част от характера ви трябва да се скрие или не помислете, дали трябва да допускате интимност с този човек показвайки бельото си, защото както вече ви е станало ясно дали сте с изрязани прашки или с прикриващи боксерки бельото ви говори много за вас.
Даниела Стоянова
 
Мнения: 123
Регистриран на: 05 Авг 2011, 13:42

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

Мнениеот Бай Атанас » 01 Фев 2012, 19:28

Преди 70 години преди да се оженя за мойта Денка, цяло село я бе милвало и галело :) Като научих, бих си два шамара, бих и на нея два (и вътрешен лоу-кик за респект) и реших да избягам в съседното село. Взех стомна с ракия, пакет марихуана и новата плоча на Тони Стораро...сълзите оставих да капят за спомени минали. Крачих бодро нагоре по хълма и селото все повече се отдалечаваше и оставаше мъничко в низината. И изведнаж: Страхотен сърбеж порази еластичната ми тояга, споходен с неистовото желание за устни-вкусни. Обърнах се и погледнах към малкото село изглеждащо в далечината като топлийка на кърфица."Цяло село" - рекох си аз...."Е, па колко е селце бре" - и се върнах :lol:
Аватар
Бай Атанас
 
Мнения: 23
Регистриран на: 01 Фев 2012, 18:02

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

Мнениеот ogi-smile » 13 Фев 2012, 12:56

А мъжете не знаят: :) :) :) :) :) :)
Жените обичат да говорят. Много често, за да се отпуснат или просто за да се сближат с някой, те кръжат наоколо и постепенно се доближават до същината. Този пример е отлична метафора, показваща как жените изпитват удоволствие от секса. На тях им харесва, когато мъжът не бърза, а известно време кръжи наоколо.
Докато желанието и напрежението й не станат интензивни, жената харесва да я галят сякаш скрито, потайно. Например преди да докосне гърдите й, мъжът трябва да направи няколко заобиколни движения, прокрадвайки се все по-близо и по-близо. После леко да докосне гърдата и веднага да се превключи на раменете, ръцете, а после да се върне и да започне всичко отначало. Вместо директна стимулация на най-чувствителните части от тялото, както обичат мъжете, жената иска да си поиграят с нея или постепенно да се доближат до онова място, където тя жадува да получи ласка. Примерно не бива всеки път просто да сваляте сутиена на жената. Понякога мъжът би трябвало бавно да прокара пръст по вътрешната му страна, после бавно да свали презрамката, изваждайки гърдата навън, а после отново да я прикрие.
Аватар
ogi-smile
 
Мнения: 284
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:05

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

Мнениеот Memento » 13 Фев 2012, 13:33

Колкото повече се опитвам да разбера жените, колкото повече ги опознавам, толкова повече разбирам, че нищо не знам за тях. :?
Аватар
Memento
 
Мнения: 700
Регистриран на: 11 Яну 2012, 11:13

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

Мнениеот Milenstz86 » 15 Фев 2012, 11:43

Един мъж никога няма да разбере какво се крие в главата на една жена. Може да се заблуждажаме, но истината ще е винаги някаде там.
Milenstz86
 
Мнения: 22
Регистриран на: 15 Фев 2012, 09:34

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

Мнениеот ovagimyan » 17 Фев 2012, 12:19

Според мен най лесния начин да разбереш един човек е не само да го слушаш и да си мислиш колко не го разбираш, а да се помъчиш да го чуеш, онова тайно малко ковчеже, което стой във всяка душа да се отвори, без да го блъскаш, да пробваш различни ключове за една ключалка, която е като вълшебна .... Трябва и просто разбереш думите, като "Сезам отвори се" ...
ovagimyan
 
Мнения: 164
Регистриран на: 05 Апр 2011, 19:40

Re: Какво мъжете не знаят за жените?

Мнениеот Silvi » 17 Фев 2012, 15:25

Не съм сигурна, че това, което открих днес в един сайт е точно за тази тема, но все пак нека да споделя:
1.Девойките от тихоокеанското племе Тиви се омъжват още при раждането си.
2.Жените мигат два пъти по-често от мъжете.
3.В Хонконг е разрешено на жена,чийто мъж и е изневерил,да го убие,но при едно условие-да го направи с голи ръце,без оръжие.Що се отнася до неговата любовница,там няма ограничения-има право да я убие както и е угодно.
4.Вижте какъв своеобразен рекорд е поставила 62-годишната испанска певица Глория Ласо:тя се е омъжвала цели 11 пъти.На журналистите изтъкнала,че за нея съпружеството трябва да продължава точно толкова,колкото трае любовта.А любовта е сложна и фина материя.
5.Жителката на Сицилия Розе Пуглизи била само на 83 години,когато станала пра-пра-прабаба.Ако Розе,родила първото си дете на 19 години,е принадлежала на първото поколение,то новороденото принадлежи към шестото.
6.В Колумбия в град Кали жената може да се занимава със секс само със собствения си мъж.При това,когато и е за първи път-нейната майка трябва да е редом до съпружеската двойка,за да свидетелства случилото се.
7.В Колорадо е забранено да се целува жена,когато тя спи,а в Кънектикът-град Хартфорт,жената не трябва да се целува в неделя.
8.Ако сте срещнали жената на своите мечти не някъде другаде,а на Хаваите и искате да правите любов с нея,по-добре не го правете,ако ви пука за родителите на девойката.Ако вашата избраница още не е навършила 18 години,то нейните родители ги очаква наказание.Ето какво:три години изправителен труд,само затова,че са възпитали "лекомислена"девойка.
9.Самката на броненосеца притежава уникална способност-може би единствена в целия животински свят.При стресови ситуации тя може да задържи раждането за срок от ...цели две години.
10.До 19век дамската рокля силно ограничавала възможността за телесната подвижност на жените.Така например дамското "пане"-нещо като корсет,не позволявало на жената да отпусне ръце,а това се възприемало за съвсем нормално.Чак към края на същия този 19 век се появила "реформирана" рокля,с която дори жената можела да кара велосипед.Но дори и през първите 20години на 20-ти век на Коко Шанел се наложи да спори с мъжете дизайнери,които напълно сериозно недоумявали защо трябва да се правят свободни дрехи:нима жените трябва да повдигат ръцете си?!
11.Най-скъпата жена в света е Дженифър Лопес.Нейните прелестни телеса са застраховани в една нюйоркска застрахователна компания за сума от един милиард евро.
12.Най-скъпата кукла "Барби" в света струва 100 хиляди евро.Тя е облечена в рокля,украсена с истински брилянти.
13.Най-скъпият сутиен в света струва 12,5 милиона долара.Немският фотомодел Хайди Клум го демонстрирала не едно модно ревю в Ню Йорк.
14.Ако някой в Англия си позволи да предложи секс на непозната жена,го заплашва глоба до три месеца.
15.Александър Греъм Бел,изобретателят на телефона,нито веднъж не успял да позвъни на своята майка и на своята съпруга с уникалното си произведение-те и двете били глухи.
16.В Москва се провело необичайно ревю на дамски аксесоари.Шапките,роклите и прочее допълнения към дамските дрехи,представени в експозицията на уникалното ревю,просто били "ушити"от...тоалетна хартия,родно производство.
17.Съгласно изследвания на учени от Лондон,девойките чиито безименни пръсти са по-къси от показалците,имат по-големи шансове да придобият успехи в спорта,особено в леката атлетика и тениса.
18.Оказва се,че по-принцип жените по-добре разпознават лица от мъжете.
19.През 2002г. фирмата "Пепси" поканила поп-певицата Бритни Спиърс да рекламира тяхната продукция.Само за 90-секундна лента производителят на популярната разхладителна напитка предложил 7,53 милиона долара.Това била най-скъпата рекламна кампания в света.
20.Според общественото мнение най-уважаваната дама в днешно време е Елизабет-втора-Кралица на Великобритания.
Източник на тези интересни факти са от: bgworld
Silvi
 
Мнения: 234
Регистриран на: 04 Яну 2012, 16:02

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта