Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
от Monika_Spasova » 05 Юли 2017, 14:19
тя червената леща май главно за пасирани супи става, не остава на зрънца и се разкашва бързо, пък за салати абсурд
-
Monika_Spasova
-
- Мнения: 2097
- Регистриран на: 07 Апр 2015, 11:32
от Ая123 » 31 Яну 2019, 15:25
Аз правя крем супа от червена леща. Хем е лесно, хем пък е разнообразие. Готвя я първо като традиционната леща яхния, само че за много по-малко време, защото тя бързо се сварява. После пасирам и добавям мъничко готварска сметана за пухкавост.
-
Ая123
-
- Мнения: 111
- Регистриран на: 17 Дек 2018, 11:52
Назад към Рецепти и полезни съвети
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта