Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
12 Апр 2017, 09:53
Изкарах един вирус и сега от време на време ми се появява я някоя афта, я някой херпес. Лекаря каза, че е всичко заради понижената сила на имунната ми система. За нея започнах да приемам витамини и да включвам разнообразни неща в менюто си. Обаче сега пак имам афта, не ми се иска да приемам постоянно лекарства, затова ще се радвам, ако знаете някой домашен илач срещу неприятните образувания.
12 Апр 2017, 11:17
Майка ми ме е мазала с мед и сода за хляб. На една клечка за уши слагаше мед, топваше я в сода за хляб и натъркваше мястото. Пробвай, при мен помогна, дано има ефект и при теб.
12 Апр 2017, 12:45
С вода и сол също може да си правиш гаргара, за да се обгорят, но най-добро лечевние не се ещам.
12 Апр 2017, 14:18
не мисля, че с нещо домашно може да се излекуваш от афтите, които са си резултат и на някакво възпаление, може да пробваш от тези методи но не трябва да пренебрегваш и мнението и предписанията на лекарите.
21 Апр 2017, 12:03
Тези две състояние обикновено са по-тежки и няма как само с природни средства да си помогнеш, но може да мажеш мястото с мед, има много силен антибактериален ефект.
21 Апр 2017, 15:29
Идеята с меда е добра, но херпесите не сълзят ли през повечето време, дали може да се нанесе и в този случай?
22 Апр 2017, 11:11
Как не съм се сетила за меда, имах една стрескавица до преди 2 дена, добре, че успя от само себе си д асе излекува, но меда 100% щеше да помогне много....