Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
17 Май 2017, 15:40
skyfly написа:Нямам такива запазени марки, като реплики. :))) отдавна нищо съществено не съм казвала или нещо подобно.
О, ще дойде времето, когато децата започнат да ти се качват на главата и ти ще си измислиш какво да им казваш, за да се осъзнаят какви глупости, най-често искат от теб.
17 Май 2017, 15:56
Най-често чувам от нашите "Само глупости правиш, изобщо не мислиш" и подобни. Вместо подкрепа получавам нерядко обратното.
17 Май 2017, 17:53
Всички ставаме досадници, но май покрай тийн годините, ние сме далече от там, макар че колко далеч, още 4-5 години и ще имам тийнейджър у нас.. ще я мисля тогава как ще нареждам. Стягайте се, защото момичетата влизат в пубертета още на 8.
17 Май 2017, 18:10
rabotnata pchela написа:Всички ставаме досадници, но май покрай тийн годините, ние сме далече от там, макар че колко далеч, още 4-5 години и ще имам тийнейджър у нас.. ще я мисля тогава как ще нареждам. Стягайте се, защото момичетата влизат в пубертета още на 8.

Оф, недей, че започвам вече да си записвам от тук какво да им повтарям на моите още малко като почнат да ми се качват на главата.
06 Юли 2017, 11:24
Най-често чувам, че преувеличавам. От дете ми го повтарят, онзи ден го чух отново. Може би толкова асъм го забутала в съзнанието си, че го бях забравила, но онзи ден ми подейства като по филмите, всичкото "преувеличаваш" ми се изсипа на главата. Тази дума аз не я използвам.
07 Юли 2017, 10:07
Май от както пораснах не чувам толкова често някои реплики, но до скоро.. леле какво пилене на главата. Добре, че се изнесох да живея със съквартиранти, а не с родителите ми, защото нямаш екрай. Нямаше една реплика, която мога да кажа. Те всеки път измисляха нови и нови..
07 Юли 2017, 11:38
Нещо за кочината ми обясняваше редовно майка ми.. :) че една жена трябва да е добра домакиня...
12 Юли 2017, 10:01
Аз все още чувам някои реплики, които са им запазена марка, но вече ги променят. Но смисъла е един и същ, че съм безотговорна, че съм разхвърляна.. ужасно е. Дори не живеят с мен и пак ми се месят.
16 Яну 2019, 10:52
На моите постоянно им беше в устата: Лягай, ще ставаш за училище...Направо ми прилошаваше от тази реплика и се радвам че пораснах, за да не я слушам