Frac написа:Това, което правя аз и според мен има значение: загрявам млякото -да е топло, не завряло. При него добавям 1 чаша захар още докато е на котлона, за да се разтопи. Отделно яйцата гледам да ги извадя по-рано, за да са със стайна температура. При яйцата слагам 1 чаша захар и бъркам. На тънка струя и с едновременно бъркане прибавям млякото. Не мога да чакам да изстине . До края процедурата я знаете :) Аз лично използвам купички алпака и слагам вода до средата. До сега само 1 не ми се е получавал, аз и моите мъже вкъщи сме мн доволни. Дано съм помогнала на някой :) Успех момичета.
Frac написа:Това, което правя аз и според мен има значение: загрявам млякото -да е топло, не завряло. При него добавям 1 чаша захар още докато е на котлона, за да се разтопи. Отделно яйцата гледам да ги извадя по-рано, за да са със стайна температура. При яйцата слагам 1 чаша захар и бъркам. На тънка струя и с едновременно бъркане прибавям млякото. Не мога да чакам да изстине . До края процедурата я знаете :) Аз лично използвам купички алпака и слагам вода до средата. До сега само 1 не ми се е получавал, аз и моите мъже вкъщи сме мн доволни. Дано съм помогнала на някой :) Успех момичета.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта