03 Май 2017, 14:54
03 Май 2017, 19:21
03 Май 2017, 19:43
04 Май 2017, 09:30
04 Май 2017, 10:32
Това е добра идея, много често когато правя сос с майонезена основа се чудя с какво да овкуся, за да се появи приятна киселина, може би краставичките ще свършат страхотна работа :)Rali_hr написа:Никога не ми е хрумвало да я направя нещо. Мариноването ще свърши работа и ще овкуси добре. Бих я добавила и в някакъв майонезен сос.
04 Май 2017, 12:30
04 Май 2017, 12:35
04 Май 2017, 18:06
17 Май 2017, 15:54
vanusha написа:за нищо не го ползвам, нямам тоя навик, но сестра ми прави таратор с кисели краставички и сипва по малко от сока!
18 Май 2017, 14:00