Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
23 Май 2017, 16:31
Вчера не успях да взема, но явно ще ме убедите да го пробвам това пилешко месо.

След като има някакъв вид полезна алтернатива на боклуците, които ядем, как да не го пробваме?
23 Май 2017, 18:20
Скъпо е, но пък приемливо, ако е с добро качество, ще взема някой път да го пробвам и ще преценя дали ми харесва.
27 Юни 2017, 09:34
Най-лесно от хранителния магазин без да мислим какво е, ако трябва да избираме и така че хем и парите да стигат много труден избор може да се направи. Някой път съм търсила нарочно по-скъпи бутчета, но няма, всичко по 3-4 лева килограм..
27 Юни 2017, 15:30
Да и аз не съм намирала някакво друго, освен това на Дюк, което може да се намери и да се купи. Другите са някакви с качество 0 и почти е невъзможно дас е открие по-добро, освен ако не се рискува с разните му там хора, които продават пилета..
18 Сеп 2017, 15:08
От производителите, има фермерски пазари има и такива в интернет, купувам само от тях, на пилето от магазина изобщо не мога да вярвам.
03 Ное 2017, 12:20
Всичкото го намирам за еднакво, да много е лигаво и мокро по нашите ширини, но друго пилешко няма. Това на DUC Наистина не е зле и глдам от него да си вземам, но ако искам да си изпека крилца, няма как да си купя 50 пилета дук, че да си сготвя.
09 Ное 2017, 10:26
mix_twix написа:Всичкото го намирам за еднакво, да много е лигаво и мокро по нашите ширини, но друго пилешко няма. Това на DUC Наистина не е зле и глдам от него да си вземам, но ако искам да си изпека крилца, няма как да си купя 50 пилета дук, че да си сготвя.

Тук, в Пловдив, се намират и разфасовки от пиле Дюк - отделно крилца, бутчета, филе, бонфиле...
09 Ное 2017, 10:48
Само бутчета съм виждала на Дюк и бяло месо. Но крилца примерно не, а и разфасофките са по 2 броя, и излиза по0златно от това да се изпече цяло пиле.
06 Дек 2018, 10:58
Имаме познати, които гледат кокошки на село. Само на тях се доверяваме. Другото сигурно е наблъскано със 100 000 неща
14 Дек 2018, 15:57
От Лидъл най-редовно. Като го готвя ми се струва най-близко до натуралния вкус на пиле.