Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
от kalina_216 » 04 Сеп 2017, 13:42
На мен пък ми харесват с оризово брашно, стават много пухнави, изобщо всички печива стават много пухлави така. Но пък аз слагам 1 яйца, 2 лъжици извара, малко мляко- 1 кафяна чашка и слагам 2-3 с.л. оризово брашно. Така палачинката е протеинова, а не въглехидратна.
-
kalina_216
-
- Мнения: 292
- Регистриран на: 23 Мар 2017, 12:24
от Локумът » 04 Сеп 2017, 15:59
Жената ни прави палачинките на дюнери, така се наяждаме с една две, вместо с 5-6-7- :)) само че ги прави с разни други брашна, не ползва бяло. Даже и нерядко с трици сме ги яли.
-
Локумът
-
- Мнения: 2167
- Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48
от vanessa_ » 04 Сеп 2017, 18:51
Това за мен е омлет, сложено 1 яйце, кат основа и 1 лъжица брашно. Жив омлет си е това.
-
vanessa_
-
- Мнения: 337
- Регистриран на: 10 Окт 2016, 13:41
от Клер » 10 Яну 2019, 17:20
Правя си и от оризово, и от елда, и от кокосово брашно. И от лимецово също.
-
Клер
-
- Мнения: 101
- Регистриран на: 18 Дек 2018, 10:35
Назад към Здравословно хранене
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта