Рани в очите. Причини?

Похвалете ни, окуражете ни, критикувайте ни или просто споделете!

Рани в очите. Причини?

Мнениеот lili_silveto@abv. bg » 02 Юни 2017, 13:39

Здравейте.Имаме проблем с очите на дъщеря ми от 2012г,-вече 5год не може да й бъде поставена ясна диагноза.Появяват се ранички.След лечение се подобрява за 1-2мес и след това пак започва същото-зачервяване и язви.Сменили сме около 7-8 офталмолози и все е същото.Поставяха ни диагнози Кератит,Слънчева алергия,Сухота в окото,Конюктивит,Стафилококи..Всичко лекувахме....и сме пак в същото положение.Имаме отрицателни резултати от изследвания за Херпес Симплекс,за Стафилококи,Гърлен и секрет от носа,Алергия(основни причинители).Най голям ефект имаше при лечение за Стафилококи,съвместно с един билкар-повече от 6мес имаше затишие,но след изкарана варицела-всичко е същото.
Сега пак ни лекуват(нови Очни лекари),но знам че ще е временно,защото всеки път лекарствата са едни и същи,просто ги сменяме...До сега се оказва че лекуваме симптома,а Не диагнозата,затова и проблема не се решава.Моля за съвет
lili_silveto@abv. bg
 
Мнения: 1
Регистриран на: 02 Юни 2017, 13:20

Re: Рани в очите. Причини?

Мнениеот lyuta_chushka95 » 24 Яну 2020, 11:08

Здравейте! Надявам се проблемът вече да е отшумял, но в случай, че продължава, попаднах във форума на много добър отзив за доц. д-р Тошо Митов специално за раничките в очите. Работи в Очна клиника "Света Петка" АД, гр. Варна.
Аватар
lyuta_chushka95
 
Мнения: 383
Регистриран на: 21 Авг 2019, 10:55


Назад към Въпроси и предложения

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта