Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
12 Юни 2017, 16:09
З амен няма значение, всеки трябва сам да реши, както казахте, важното е, че хората изобщо са се оженили и са създали семейство.
21 Юни 2017, 15:13
Бе то както го чувства, ама като правиш нещо го прави като хората. на дясната ръка трябва да се носи халката и толкова. :)
23 Яну 2018, 13:53
Абе да си кажем честно, в наши дни толкова малко двойки изобщо слагат халка,ч е и на врата си да я носят, пак е голямо постижение.
23 Яну 2018, 15:20
ха-ха, то кой ли вече носи хълки, ама нали се слагаше на лявата ръка, пък годежния е на дясната.
23 Яну 2018, 19:39
nefertiti написа:ха-ха, то кой ли вече носи хълки, ама нали се слагаше на лявата ръка, пък годежния е на дясната.

По американските филми -може. В България и изобщо за православните християни, ръката, на която трябва да се носят е дясната. : А годежен пръстен по принцип няма заложен в нашите традиции, това се появи от филмите с предложеняита за брак.
24 Яну 2018, 11:08
Скоро ще се омъжвам и мисля да си нося халката на дясната ръка, както е прието от православните християни.
23 Юли 2018, 15:33
Естествено, че на дясната, да не говорим, че и тея годежни пръстени, дето се появиха са модерни от филмите, сега и ръката, на която да носим да сменяме е тъпо. Погледнете родителите си и така решете.
25 Юли 2018, 17:24
Аз пък моята я нося на верижка, да ми е близо до сърцето, но жена ми я носи на дясната си ръка. И съм чувал, че разведените я носят на лявата.
29 Авг 2018, 17:36
Чувала съм, че католиците си носят халката на лявата ръка, защото била по-близо до сърцето. Но според мен халката е въпрос на уважение. След години ръцете се променят и може да е по-удобно да се носи на лявата или въобще да не се носи. Моята вече не мога да я сваля :)
08 Яну 2019, 16:27
Аз знам че се носи на дясната...

Ама винаги съм се чудела защо някои я носят на лявата, други - на дясната.