Как да запазим тръпката в брака?

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Как да запазим тръпката в брака?

Мнениеот lallali » 04 Ное 2011, 13:37

Привидно всичко е ок, но сякаш скуката и сивотата започват да надникват от всички прозорци. Какво да направим, за да върнем тръпката във връзката ни? Как да избягаме от рутината? Как да направим така, че партньорът ни отново да ни гледа с блясък в очите? Нека всеки да напише своята тайна.
Аватар
lallali
 
Мнения: 148
Регистриран на: 26 Мар 2011, 12:47

Re: Как да запазим тръпката в брака?

Мнениеот Lolita » 04 Ное 2011, 14:13

Твърдо съм убедена, че отговорът е СЕКС и пак СЕКС! Липсата на секс в една връзка предвещава единствено финал на любовта, колкото и силна да е била тя!
Lolita
 
Мнения: 25
Регистриран на: 04 Ное 2011, 14:07

Re: Как да запазим тръпката в брака?

Мнениеот d_2 » 04 Ное 2011, 14:17

Сексът е важен и може би на него се основава един голям процент от връзката. Но не е само той. Специално тръпката в отношенията не се базира на секс, а на разнообразие. Правете различни и дори откачени неща...вижте се в различни светлини, за да направите една преоценка на вас самите.
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2
 
Мнения: 231
Регистриран на: 08 Сеп 2011, 10:45

Re: Как да запазим тръпката в брака?

Мнениеот Margo » 04 Ное 2011, 14:50

Lolita написа:Твърдо съм убедена, че отговорът е СЕКС и пак СЕКС! Липсата на секс в една връзка предвещава единствено финал на любовта, колкото и силна да е била тя!

Е секс ама когато започнеш да ненавиждаш съпруга си как ще правиш секс с него или вече всичко е загубено?
Margo
 
Мнения: 691
Регистриран на: 08 Апр 2011, 20:46

Re: Как да запазим тръпката в брака?

Мнениеот Lolita » 04 Ное 2011, 16:41

Margo написа:
Lolita написа:Твърдо съм убедена, че отговорът е СЕКС и пак СЕКС! Липсата на секс в една връзка предвещава единствено финал на любовта, колкото и силна да е била тя!

Е секс ама когато започнеш да ненавиждаш съпруга си как ще правиш секс с него или вече всичко е загубено?



Специалистът-сексолог Джеф Хакет препоръчва да бъдете предпазливи, ако виждате, че сексуалният ви живот става все по-рядък - и да търсите професионална помощ.
"Много неща могат да бъдат направени, за да се съберат двойките отново - и след като преоткрият сексуалния си живот, е невероятно колко бързо много от другите им проблеми се решават,' съветва той.
"Сексът е най-важният компонент на една функционираща връзка - но не е задължително да се случва изключително често. Достатъчно е двойката поне да знае, че има тези моменти на интимност, споделени само между тях - които ги свързват в едно цяло."

А ако ненавиждаш съпруга си, според мен е редно да се разделите.
Lolita
 
Мнения: 25
Регистриран на: 04 Ное 2011, 14:07

Re: Как да запазим тръпката в брака?

Мнениеот terminatorkata » 09 Ное 2011, 14:14

Тръпката се поддържа с разнообразие. Хората не трябва дълго да се застояват, а да търсят новото и интересното в партньора си.
Аватар
terminatorkata
 
Мнения: 4
Регистриран на: 09 Ное 2011, 14:01

Re: Как да запазим тръпката в брака?

Мнениеот southern_sun » 09 Ное 2011, 14:28

Нека и аз да добавя нещо по въпроса :) Ако все още сте не омъжена и партньорът ви се ослушва и не ви предлага брак можете да го уверите, че Брака е полезен за мъжете
Оказва се, че една от най-трудните крачки за мъжете – да минат под венчило, всъщност е доста добра инвестиция за здравето и социалното им положение.

Според ново проучване при 35% от бракуваните господа брачните окови са чудесен начин за мъжете да станат по-отговорни към себе си и другите. Освен това, ако са любящи съпрузи и не пропускат да целуват своите жени всяка сутрин, това ще им донесе бонус – 5 години по-дълъг живот.

Друго изследване пък доказало, че след сватбата мъжете могат да развият нови по-благородни черти от характера си. Да спрат да бъдат егоисти, например! Оказало се, че цели 85% от женените участници в експеримента споделят максимата „По-добре да страдам аз, отколкото хората, които обичам!”. При такова великодушие как да не й се прииска на една жена да си има съпруг?

А всъщност, що се отнася до нежния пол неща са съвсем малко по-различни. И все пак ние сме тези, които са готови на по-малко компромиси – 75% от дамите признават, че са готови да жертват собствените си интереси в името на съпруга си.
southern_sun
 
Мнения: 1182
Регистриран на: 31 Мар 2011, 21:36

Re: Как да запазим тръпката в брака?

Мнениеот amfibiq » 09 Ное 2011, 17:09

Изображение
Сексуалната революция от средата на миналия век и развитието на отношенията между двата пола след нея са отдалечили много представите ни за това как трябва да бъде изградена една интимна връзка и какво може да я спаси. Въпреки това природата и на мъжа и на жената е същата. Други са само възможностите.

1. Мъжете не обичат еднообразието в секса.
Ако не искате вашият любим да "кривне от правия път", разнообразявайте интимния си живот. Все пак има над 600 начина за предварителни интимни ласки, а в "Кама Сутра" са описани 1253 сексуални пози.

2. Мъжете не обичат жените, които са безразлични към секса.
Ако жената иска преди всичко да подчертае своето целомъдрие и богат душевен свят, най-често постига обратен на желания ефект - в очите на съвременния мъж такава жена обикновено изглежда лицемерка или престорено вярваща.

3. Мъжете не обичат жените, които се стремят да получат оргазъм на всяка цена.
Това наистина е част от гена - еволюцията е заложила мъжът да стига винаги до края, а жената съвсем не е задължително. Ако идеалният секс се получаваше всеки път, едва ли щеше да се цени толкова и от двете страни в него. Пък и в края на краищата това в повечето случаи не е последната нощ.

4. "Живият труп".
Поведението, характерно за пуританските английски госпожици, на което са били възпитавани още от детството, би донесло на съвременната жена самота.

5. Непознаването на мъжката физиология не освобождава жената от отговорност.
Не бъдете от онези жени, които смятат, че непознаването на точката G от мъжете се смята за страшно невежество. Не повтаряйте подобни грешки!

6. Мъжете не обичат жените тип "генерал".
Поне повечето от тях. Психолозите съветват, дори да сте свикнали винаги и навсякъде да определяте правилата, да забравите този свой навик поне в леглото.

7. Не изтъквайте комплексите си - мъжът не обича това.
"Изключи светлината, защото съм дебела, грозна, имам целулит..."
Защо ви е всъщност да посвещавате мъжа във вашите комплекси? Ако търсите съчувствие, защото знаете, че този начин работи при вас, силната половина е със съвсем друга психика - мъжът решава с коя да бъде. Поне иска той да си мисли, че е така...

8. Мъжете не обичат прекалено много приказки.
Речевите центрове при жената доказано са много по-силно развити отколкото при мъжа. Но интимната обстановка не е най-подходящото място, на което жената да демонстрира своето красноречие. Почти всички мъже се дразнят от това.

9. Интимната близост предизвиква нежелателни откровения.
Понякога дори такива, за които и двете страни после съжаляват. В тези откровения много често се намесват реплики за бившите партньори. Никога не правете това. И не сравнявайте, дори сравнението да е в полза на партньора ви. А най-голямото оскърбление за мъжа е недоволството от неговите "полови параметри".

10. Мъжете не обичат прекалената загриженост за външния вид, както и прекалената немарливост.
И двете крайности трябва да се избягват. Не давайте възможност на счупения нокът да ви развали удоволствието, но и не си позволявайте да ходите с несресана коса и размъкнати дрехи.

11. Не манипулирайте мъжете с помощта на своя чар.
Не използвайте своята сексуалност за пресметливи цели! Това отношение ще ги обиди и те ще си потърсят по-безкористно създание.

Разбира се, взаимоотношенията между двама души са много по-разнообразни и не може всичко да се постави под общ знаменател. Но могат да се положат максимални усилия за постигането на хармония.
Аватар
amfibiq
 
Мнения: 29
Регистриран на: 13 Окт 2011, 21:32

Re: Как да запазим тръпката в брака?

Мнениеот valiart » 10 Ное 2011, 01:49

Брака за мен е отживелица. Съгласна съм за подписа, но това с церемониите и другите истории не са за мен.
Аватар
valiart
 
Мнения: 1138
Регистриран на: 18 Окт 2011, 12:24

Re: Как да запазим тръпката в брака?

Мнениеот qproin » 10 Ное 2011, 17:20

Много се съмнявам, че тръпката може да се запази. Все пак става въпрос за дълги години с един човек, и уви все по-малко приятни неща които да те изненадат. според мен трябва да запазиш себе си в брака, да си останеш добър човек, да търсиш емоционално и личностно развитие... и да не се асоциираш на всяка цена с партньора си.
qproin
 
Мнения: 669
Регистриран на: 18 Юли 2011, 22:21

Следваща

Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта