Защо мобилните оператори не изпозлват телефона за връзка?

Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.

Защо мобилните оператори не изпозлват телефона за връзка?

Мнениеот Локумът » 22 Юни 2017, 11:18

Дадохме едно устройство за ремонт в М-тел - гаранционно. Попълвахме поне 15 минути документи, телефони вписвахме и какво ли не... Става въпрос за смарт часовник, който има сложена сим карта. Само това е единствената ни карта на тоя мобилен оператор, държа да отбележа. ;) Чакаме ние вече 2-ри месец без да ни се обади никой, докато аз съвсем случайно не включвам сим картата в телефон и хоп - смс от преди месец, че устройството ни стои и чака да бъде взето..
Вярно, че не е голям повод за оплакване, ама ми стана много странно... :roll: След като попълвахме една бумащина, на 2 места вписвахме телефон за връзка, накрая те използват телефона, не който им е посочен за връзка, а телефона, който е на тяхния оператор...
Днес ще ходя за въпросното устройство и ще ги питам каква е логиката аз да го чакам 2 месеца, и то след като тене са спазили уговорката ни. Сериозно ви казвам, че ми е омръзнало само да ни пързалят, само защото могат.. Да не е голям проблем в сравнение с другите казуси, които са вписани тука, ама пак ме дразни, защото са неща, които човек оставя на ремонт, иска да използва възможно най-рано и накрая се окаже, че видиш ли чака, щото те не си спазват онова, дето си попълвал е супер тъпо! Абе, цакат ни, щот могат май май!
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48

Re: Защо мобилните оператори не изпозлват телефона за връзка?

Мнениеот qwerryyy » 22 Юни 2017, 11:53

Същия проблем го имах с един таблет, който имаше само включена карта за мобилен интернет... таблет с мобилен интернет, картата беше в таблета. Ходих в продължание на месец, след това бях извън стараната за 2 месеца, но през цялото време имаше кой да реагира да вземе таблета. Върнах се и се оказа, че хората си пратили смс на номера, на който е таблета. Ако за хора, които са по селата и нямат възможност да ходят редовно да проверяват в друг съседен град за това дали е станало или не е супер тъпо, че не си използват посочения телефон за контакт!
Аватар
qwerryyy
 
Мнения: 1134
Регистриран на: 24 Фев 2015, 21:03

Re: Защо мобилните оператори не изпозлват телефона за връзка?

Мнениеот Monika_Spasova » 22 Юни 2017, 14:04

Ами все пак друго е дас и го пуснеш автоматично към своите абонати..
Аватар
Monika_Spasova
 
Мнения: 2097
Регистриран на: 07 Апр 2015, 11:32

Re: Защо мобилните оператори не изпозлват телефона за връзка?

Мнениеот Krum » 23 Юни 2017, 09:03

По-лесно им е, сигурно си действат по някакви си вътрешни линии и си пускат автоматични смс-и. Мисля, че все пак смс-ите към други места се плащат, а автоматично към м-тел не.
Аватар
Krum
 
Мнения: 1386
Регистриран на: 21 Ное 2014, 14:30


Назад към Похвали се, оплачи се, намерете или дайте своето мнение!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта