Започнах да ходя на фитнес и там се запознах с доста интересни хора. Някои от тях сподеилха, че сутрих пият сурови яйца, други си ги правят на шейкове, трети дават пъдпъдъчи сурови яйца на децата си всяка сутрин, разбъркано в някакъв сок или нещо подобно.
За пъдпъдъчите яйца съм чувала, че нямат салмонела, за разлика от кокошите, айде, да ги оставим настрана, макар че аз не бих далана детето си сурово яйце, ако ще и да е от био динозавър.
Но традиционните кокоши яйца - вие консумирате ли ги сурови, защо го правите, какви са ползите, които изместват толкова сготвеното яйце - дали ще е сварено или ще е изпържено, опечено. Защо трябва да е сурово яйцето и не е ли опасно?