Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
от kalina_216 » 04 Сеп 2017, 12:02
Ако се панира няколко пъти става, аз даже го пека, и защото отдолу винаги се получава по-дебела коричка отдолу, ги завъртам по един път. Така си спестявам пърженето и пак стават вкусни.
-
kalina_216
-
- Мнения: 292
- Регистриран на: 23 Мар 2017, 12:24
от Ая123 » 31 Яну 2019, 15:21
Сиренето го панирам с корнфлейкс. Винаги става хрупкаво, страхотно е. Не го покривам, за да не се задушава и да омеква.
-
Ая123
-
- Мнения: 111
- Регистриран на: 17 Дек 2018, 11:52
Назад към Рецепти и полезни съвети
Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта