Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
18 Юли 2017, 09:21
Много ми харесват панираното сирене в един ресторант в града. Не е направено нито с брашно (и онази мека панировка), а е много хрупкаво с дебела коричка.

Много ми хареса, но разбира се, никой не си издава рецептата и няма как да разбера как е приготвено.

Ще ми се да си направя някаква алтернатива на въпрпосното панирано сирене. Ако някой има вкусна рецепта за хрупкаво сиренце ще се радвам да го сподели.
18 Юли 2017, 10:14
За добрата панировка ти трябват доста продукти, яйца и брашно, както винаги и тук уловката е, че ти трябва галета, но по-едра, може да си я направиш сама от изсушен хляб, който си натрошила или от натрошени сухари. Пробвай ака, сложи подправки в галетата и пъриж.
18 Юли 2017, 11:29
Пробвай да си направиш сама галетата и ще стане така с дебела и хрупкава коричка. Вземаш няколко филии хляб слагаш ги в торбичка и ги прибираш във фризера докато станат корави, след което си ги разрязваш на кубчета и ги удряш през кафемелачка или друг уред, който да ги раздребни. Оставяш да се изсушат за няколко дни и имаш страхотна едра галета, която ще направи панировката ти дебела и хрупкава. 100% тайната е в едрата галета.
18 Юли 2017, 11:30
Като искам галета си купувам сухари и ги натрошавам, по-едри са и става вкусно. Подправките също и се получава повече от идеално.
18 Юли 2017, 11:56
На мен пък ми харесва най-много, когато е панирано с патафрии - точно тази пухкава панировка, за която готовиш ти.
18 Юли 2017, 13:54
Аз го правя така, натрошавам си корнфлейкс ама на ситничко. :) Вземем едно парче качествено сирене, овалвам го в яйца, после в брашно, пак в яйце, в царевично брашно, пак в яйце и бам в корнфлейкса и пържа в не много олио дори.
19 Юли 2017, 10:33
Слагай повече брашно, така няма как да не стане хрупкаво. много добри идеи са ти дали момичетата, ако направиш дебела панировка задължително ще се получи и добро ястие.
19 Юли 2017, 11:46
И аз го панирам сиренето или кашкавала два пъти в яйца, брашно, яйца, царевично брашно и тогава пържа.
20 Юли 2017, 09:39
Голяма е играчка приготвянето на панирано сирене, заради дебелите панировки. Но момичетата са ти казали най-добрите рецепти, панировките обикновено не са много разнообразни. Направи си едра галаета и ще е много хрупкаво. Когато на мен ми остане хляб, оставям го на плота да се изсуши, след това го удрям през кухненския робот и го прибирам в един буркан.
20 Юли 2017, 14:44
Успяваш ли да съхраниш направената от теб галета, така чеда не се развали?
Powered by phpBB © phpBB Group.
phpBB Mobile / SEO by Artodia.