Децата много искат цаца, но като по заведенията. Избягвам да купувам, защото се съмнявам, че подменят редовно олиото, особено там, от където може да се вземе за вкъщи. Затова днес съм им приготвила 1 пакетче цаца и искам да им го опържа на обяд. Да, знам че не е най-здравословната алтернатива на обяд, но от време на време е позволено.
Проблемът е, че винаги когато пържа цаца тя или загаря, или почернява или се разкашва.
Не ми е ясно къде ми е грешката, затова питам вас, ако някой успява да направи цацата добре. И другият ми въпрос е - задължително ли я чистите или не? На заведенията не мисля, че някой я чисти, аз също така я ям от моето семейство и не ми е станало нищо.
Предполагам, че не е голяма болка за умиране, ако не бъде почистена, а тайната е в пърженето. Кажете, как я приготвяте?