Стартиране на бизнес

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Стартиране на бизнес

Мнениеот denislavahristova » 23 Юли 2017, 19:51

Не знам дали бизнесът е мъжка или женска работа, но с мъжа ми сме решили да стартираме свой собствен бизнес. Може би като сме двамата, нещата ще се получат по-добре. Тъй като той не обича да пише във форуми, реших аз да се заема с тази задача. От няколко месеца говорим с всякакви хора. За да бъде успешен бизнесът, най-важно е отношението към клиентите. Някой чувал ли е за CRM system? Четох в чужди форуми за тази система, в България популярна ли е? Има ли някой запознат по темата?
denislavahristova
 
Мнения: 124
Регистриран на: 04 Фев 2016, 21:43

Re: Стартиране на бизнес

Мнениеот bditranslations » 23 Юли 2017, 20:23

denislavahristova написа:Не знам дали бизнесът е мъжка или женска работа, но с мъжа ми сме решили да стартираме свой собствен бизнес. Може би като сме двамата, нещата ще се получат по-добре. Тъй като той не обича да пише във форуми, реших аз да се заема с тази задача. От няколко месеца говорим с всякакви хора. За да бъде успешен бизнесът, най-важно е отношението към клиентите. Някой чувал ли е за CRM system? Четох в чужди форуми за тази система, в България популярна ли е? Има ли някой запознат по темата?

Подобна система управлява една фирма и отношенията и с клиентите. Честно казано, ако имате пари за CRM, то вече сте преуспели :)
bditranslations
 
Мнения: 44
Регистриран на: 18 Дек 2011, 15:57
Местоположение: Стара Загора

Re: Стартиране на бизнес

Мнениеот eleonorastefanova » 24 Юли 2017, 15:10

Системата е наистина много широко разпространена в чужбина, но напоследък навлиза и в България. Много фирми я използват, защото е полезна. Доколкото знам https://www.balkanservices.com/ се занимават с разработка на такива системи. Ако имате достатъчно средства е хубаво да се свържете с някоя фирма и да разпитате директно тях. Те ще ви разяснят всичко свързано с това и ще ви помогнат при избора на подходяща система за вашия бизнес.
Аватар
eleonorastefanova
 
Мнения: 39
Регистриран на: 05 Яну 2017, 22:31

Re: Стартиране на бизнес

Мнениеот denislavahristova » 28 Юли 2017, 12:06

Разбирам. Ще послушам съветите ви и ще действам в най-скоро време. Щом сме се захвнали с нещо, нека да е както трябва.
denislavahristova
 
Мнения: 124
Регистриран на: 04 Фев 2016, 21:43


Назад към Зона за мъже

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта