Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
08 Ное 2011, 11:50
Имам парене при уриниране и болки в ниско в корема, прочетох за Уринал, дали ще помогне при мен? Показанията са същите, но само него ако приемам достатъчно ли ще е?
08 Ное 2011, 12:18
Искренно се надявам да има повече мнения по темата, че аз 3-4 пъти в годината правя цистити, а ми казаха, че Уринал може да се приема и профилактично. Дали е така?
12 Ное 2011, 14:17
Със сигурност ще ти помогнат. Аз от тях се оправих. Наистина са страхотни.
14 Ное 2011, 11:47
bubulina написа:Със сигурност ще ти помогнат. Аз от тях се оправих. Наистина са страхотни.
Трябва ли да търся лекар за да ми изпише рецепта или мога да си приложа самолечение? И искам да попитам, ти
bubulina, по каква схема приема Уринал? А профилактично как се приема?
15 Ное 2011, 15:55
Не не ти трябва рецепта, може да си направиш профилактика, без да ти е назначено, това е билков продукт. При профилактика се приемат 1-2 капсули на ден, за един месец примерно, само за прочистване на пикочните пътиша, отразява се много добре
30 Ное 2011, 22:26
micky написа:Не не ти трябва рецепта, може да си направиш профилактика, без да ти е назначено, това е билков продукт. При профилактика се приемат 1-2 капсули на ден, за един месец примерно, само за прочистване на пикочните пътиша, отразява се много добре

На същото мнение съм. Изключително съм доволна от Уринал Акут. Вземам го без предписание, щом се появят симптомите на цистита. Особено ми е полезен сега през зимните месеци.
02 Юли 2012, 13:50
Здравейте!Съпруга ми е с диагноза хроничен пиелонефрит.Оперирани са му и двата бъбрека преди 15 години. От тогава постоянно е с еширихия коли в урината.Преди година и половина му откриха ТБЦ на левия бъбрек,който бъбрек беше повторно опериран.Лечението за ТБЦ свърши и момента не приема никакви лекарства. Какви ли не антибиотици не е приемал за еширихия коли и никакъв резултат.Може ли да приема Уринал?Креатинина му беше в норма години на ред и нямаше проблеми никакви.Започна повишаването на Креатинина с заболяването от ТБЦ.В момента е 205.
25 Юли 2012, 14:36
Здравейте. Нова съм тука и случайно видях тази тема и реших да пиша.
Преди години имах цистит и пих Уринал, който е фитопрепарат и ми помогна.
От тогава, да чукам на дърво, не ми се случвало пак. Но има ного фактори, които могат да доведът до това заболяване и трябва много да внимаваме
10 Авг 2012, 17:09
gora написа:Здравейте. Нова съм тука и случайно видях тази тема и реших да пиша.
Преди години имах цистит и пих Уринал, който е фитопрепарат и ми помогна.
От тогава, да сношавам на дърво, не ми се случвало пак. Но има ного фактори, които могат да доведът до това заболяване и трябва много да внимаваме

В какъв период от време пи Уринала за да има ефект?
25 Юли 2013, 18:16
И аз искам да споделя своя опит с Уринал – в началото бях леееко скептична и мислех, че разчитайки само на екстракт от боровинки няма да си реша проблема..но препарата е много добър, отървах се от ужасния цистит и от тогава (почти 3 години) не съм имала проблем. Моя приятелка по препоръка на лекар приемаше Уринал Акут и също беше доволна – имаше резултат.