Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Шум в бойлер Теси - неадекватно гаранционно обслужване

31 Юли 2017, 08:45

От около 15 дни използвам бойлер Теси. При първото пускане, бойлерът бе безпогрешен - загря и нямаше проблеми. При последващата употреба /след 3-4 седмици - в жилището нямаше никой преди това/, уредът започна да шуми при загряване.
Свързах се почти веднага с телефоните за гаранционно обслужване. Оказа се, че ТЕСИ нямат добро обслужване и сега се мъчат да ме убедят, че е нормално "всеки бойлер да шуми при загряване". Усещам се измамен!
Цялата история /до момента/ можете да прочетете тук: http://ivaylotonchev.blogspot.bg/2017/07/blog-post_28.html
Оказа се, че много хора не са доволни от ТЕСИ и от обслужването им. Вие на какво мнение сте, шумят ли вашите бойлери Теси?
Приемате ли, че е нормално да ви шуми ЧИСТО НОВ БОЙЛЕР, пък дори и от много рекламираната марка TESY?

Re: Шум в бойлер Теси - неадекватно гаранционно обслужване

31 Юли 2017, 11:07

Според мен не трябва да се отказваш, докато не намериш някой,който може да ти даде адекватна помощ и то не такъв пишман майстор. Търси още опции, това е бойлер, един от най-опасните ел. уреди в домакинството.

31 Юли 2017, 13:29

това е бойлер, без да получа поне няколко мнения не бих се оставила. Според мен трябва все още да искаш мненияпреди да се откажеш и да се примириш с това, че е шумен.

31 Юли 2017, 14:32

Много ме хваща яд, когато купуваш нещо за доста пари, бойлерите не са евтини и накрая не получаваш адекватна информация за състоянието на бойлера ти.. тъпа история.
Добави отговор
Отиди на страница: