Негативно мнение за хотелски комплекс ЯЕВ, село Соколица, Карловско

Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.

Негативно мнение за хотелски комплекс ЯЕВ, село Соколица, Карловско

Мнениеот Ivaylo » 05 Авг 2017, 00:00

Аз и семейството ми решихме да прекараме няколко дни сред природата и ни попадна рекламата на хотелски комплекс ЯЕВ. Набързо запазихме места, като на рецепцията ни предупредиха, че ще има сватба. Ми какво, сватбата ще свърши около 11, ние ще сме там към 19, няма много да се измъчим. Веднага след работа тръгнахме.Хотелът е разположен в края на село Соколица, 40-50 метра супер прашен черен път. Излизайки от колата, директно ни прониза едно многооого мазно маане. Направо с нож ни сряза.
Жената на рецепцията ни обеща, че до 23 часа ще свърши всичко и няма да има проблеми.И ни пусна да използваме спа-центъра. Стаята - или мансарда без тераса и прозорци /само една капандура/ или една от бюджетните стаи в двора. Бе логично да изберем второто, но изненадващо мръсна и неугледна. Чаршафите мръсни, банята изтормозена, стените вибрират от маанетата. Ние сме точно над няколко маси от ликуващи сватбари. Лошо, но лека полека се опитваме да се приспособим, нали в 23 ще е тихо.
Няма как да вечеряме, няма свободни маси. Сглобяваме нещо с подръчни материали, с нетърпение чакаме 23.00, за да заспим. Ама няма...безсънна нощ. Сватбата я спират около 1 часа, когато на двора се въргалят само най-пияните. Колкото и да сме зле ние, онези в централната сграда са били по-зле, до тях беше оркестърът.В селото всички проклинаха хотела, че не ги оставя да спят.
На сутринта вече лъснаха доста неща:
- стаята е мизерна, преборваме се за още два чаршафа и за 3 кърпи, които не се сменят нито един път за престоя ни. Тоалетната хартия е също под строг разчет.Матракът е издънен и ако някой мръдне, всичко се тресе.
- спа центърът е доста мизерен и неподдържан, да не говорим, че водата в големия басейн е меко казана студена.
- за сметка на това, външния басейн е ледена, при това доста мръсна, защото се пълни от каналите, пред които се напоява градината.
- кухнята е скромна, за сметка на това - скъпа и бутикова като количество.
- комари до ушите, въпреки шумното пръскане /посред нощ - втората вечер/
- на третата вечер, някой реши да си прави дискотека и пак изду музиката...

Ако ще ходите в хотелски комплекс ЯЕВ за почивка с деца, абе, не е добре, намерете си друго място, условията не стават. Нищо от рекламите и описанията в сайта не е точно така, както е в реалността.
Решаваме да се махнем ден по-рано. Отивам да платя - изненада - 316 лева сметка за три дни. КАКВО???
Започваме разговора отзад напред, бавно.
Оказва се, че:
- не сме от Грабо
- стояли сме само 3, а не 4 дни, при това по тяхна вина, акцентирах го
- не сме ползвали лукс стая
- не сме ползвали допълнително легло
- детето ни е на 4, защото ако е на 5, плащат се също пари за него
- били сме настанени в бюджетните "нелукс" стаи

Накрая момичето позвъни на собственичката, за да се уточни с нея и от 316 лева паднахме на 177 лева, които заплатих с удоволствие, само за да се махна от там. Получих бележка от пос-терминала, но не и касова бележка. Тръгнахме си, вдигайки буря от прах по черния път. Пред хотела сглобяваха нещо за поредната сватба.

Горчиво сме разочаровани от престоя си там. Колкото и да се опитахме да бъдем безкритични, трудно ни беше да се опитаме да останем безмълвни, когато ти дават един чаршаф, при това мръсен, като стандарт за комфортен престой. Не ви препоръчваме дори и да помисляте за този комплекс Яев, колкото и жизнерадостни реклами да виждате в интернет. Ако всичко е на границата на нивото на туристическа спалня с претенции, след безсънна нощ със сватбарски маанета и подвиквания, трудно ще оправдаете претенциите на собствениците.
Аватар
Ivaylo
 
Мнения: 349
Регистриран на: 14 Мар 2011, 22:21
Местоположение: в нищото

Re: Негативно мнение за хотелски комплекс ЯЕВ, село Соколица, Карловско

Мнениеот krasi_more » 25 Авг 2017, 10:53

Ужасно прекарвате сте имали! Затова да ти кажа честно, вече преди да отида накъде търся мнения, има толкова много групи за различни градове, та подпитвам там дали някой е ходил и така събирам информация, защото и на мен ми се е случвало да попадна на гадно място. По-добре да си имаме едно на ум. Добре, че си се запънал и са ти намалили с 200 лева сметката, за тези цени това което описваш и 117 лева са им много.
krasi_more
 
Мнения: 115
Регистриран на: 14 Мар 2017, 16:55

Re: Негативно мнение за хотелски комплекс ЯЕВ, село Соколица, Карловско

Мнениеот Jolene » 25 Авг 2017, 11:54

Имали сте страхотно преживяване там! По-добре ходи на места, за които си потърсил отзиви предварително, дори и един два да има негативни винаги обръщай внимание, така няма да имаш такива случки в бъдеще.
Jolene
 
Мнения: 156
Регистриран на: 30 Апр 2017, 07:59

Re: Негативно мнение за хотелски комплекс ЯЕВ, село Соколица, Карловско

Мнениеот Monika_Spasova » 25 Авг 2017, 14:31

Имали сте ужасно преживяване.. добре е да се избягват места, на които се правят сватби.. особено ако сватбите са съпроводени с такива чалга изпълнения. Рядко се присъства на интелигентна сватба.. По-добре да търсите спокойствие на места, които не предлагат такива услуги.
Аватар
Monika_Spasova
 
Мнения: 2097
Регистриран на: 07 Апр 2015, 11:32

Re: Негативно мнение за хотелски комплекс ЯЕВ, село Соколица, Карловско

Мнениеот Лорчето » 16 Ное 2018, 12:45

Стига, бе! Натам се бях насочила за една резервация с половинката. Направо ме застреляхте с отзив :cry:
Лорчето
 
Мнения: 16
Регистриран на: 14 Ное 2018, 10:18

Re: Негативно мнение за хотелски комплекс ЯЕВ, село Соколица, Карловско

Мнениеот Matilda » 10 Дек 2018, 12:38

Не са ни сполетявали чак такива драми при нашата почивка там, но и аз не бях очарована от хигиената в хотела. Не бих повторила.
Matilda
 
Мнения: 115
Регистриран на: 10 Дек 2018, 12:14


Назад към Похвали се, оплачи се, намерете или дайте своето мнение!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron