Оплакване от магазин „Зона мебели“, град Стара Загора

Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.

Оплакване от магазин „Зона мебели“, град Стара Загора

Мнениеот Diana Minkova » 14 Авг 2017, 08:53

Закупих си от магазин „Зона мебели“ в гр.Стара Загора на 29.11.2016г. гардероб и скрин от серията „LA NOTTE“
На 03.12.2016г. правя рекламация на новозакупения гардероб в магазина в Стара Загора, който неможе да бъде сглобен. По закон приемам първият ремонт, по уговорка от магазина, който вече е закрит.
На 25.04.2017г. правя втора рекламация в магазина в Пловдив за измятане на плоскости и вратите, които не се затварят, проблем с механизма за плавно затваряне.
Направен е констативен протокол от фирмата монтирала гардероба.
На 16.05 .2017г. направих трета рекламацияза състоянието на гардероба, то продължи да се влошава – на лява плъзгаща врата долният водач е излязъл от релсата, поради което се счупи огледалото. Обадих се в фирмата монтирала гардероба, от която научих че за да ми бъде извършен ремонт от магазина продавач трябва да му бъде заплатено и предоставени части за гардероба, но не е потърсено съдействието му. На 02.06.2016г е направен трети констативен протокол.
На 26.07.2017г. правя четвърта рекламация в магазина в Пловдив, защото:
На 26.07.2017г. дойдоха двама монтажисти без документи, в които да е указано на какво се прави рекламация. Преди посещението им устно по телефона от София бях уверена, че ще ми бъде отремонтиран гардероба. Не се извърши ремонта по указания констативен протокол, от 02.06 2017г. на фирма ЕТ“ Авангард“.
Това е трагедията, която не е приключила с гардероба, а имам и скрин от същата серия, където положение не е по – добро- но фирмата нежелае да ми уважи рекламацията, защото за тях нямало проблем. Вече повече от 6 месеца си държа дрехите в кашони, защото мебелите са опасни за използване“ вратите на гардероба са огледални и от тях се чупят парчета стъкло“.
След поредното оплакване в КЗП, служителката се изуми, защото от фирмата и били съобщили че проблема с рекламацията е решен. Но дали това е така?!? Мебелите са изключително скъпи на тази фирма, с отвратително качество, служителите са арогантни. Съжалявам че станах техен клиент. Имам съмнение, че мебелите които ми бяха изпратени са от рекламни мостри, защото пристигнаха неопаковани, а аз съм платила за чисто нови.
Diana Minkova
 
Мнения: 2
Регистриран на: 14 Авг 2017, 08:49

Re: Оплакване от магазин „Зона мебели“, град Стара Загора

Мнениеот Локумът » 23 Авг 2017, 10:14

Добре де, тая фирма никога не съм я чувал. Не се ли научихте да си монтирате сами мебелите? Толкова проблеми има с готовите мебели! Обаждаш се на една мебелна фирма, която си произвежда тя мебелите, идват хора, правят сметки на място, колко колко см, правят си разкроя и т.н и си го пускат. Аз съм много доволен от Роси, точно така процедирахме, въпреки че не съм от Стара Загора, където е седалището на фирмата. Момчетата дойдоха и монтираха всичко, никакви проблеми.
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48

Re: Оплакване от магазин „Зона мебели“, град Стара Загора

Мнениеот MaxiMillion » 11 Юли 2019, 14:24

Мисля си, че вие определено имате вина в цялата ситуация. Кой знае какво не сте договорили с тях.
MaxiMillion
 
Мнения: 51
Регистриран на: 27 Яну 2019, 19:23


Назад към Похвали се, оплачи се, намерете или дайте своето мнение!

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта