Jully написа:Не е правилно да се губи целия ден пред компютър или друго такова устройство.
Не е но го правим, а и на мен работата ми е такава, най-малкото. Но ми доставя удоволствие и през уикенда по цял ден съм на компа.
Jully написа:Не е правилно да се губи целия ден пред компютър или друго такова устройство.
Lili_pili написа:Jully написа:Не е правилно да се губи целия ден пред компютър или друго такова устройство.
Не е но го правим, а и на мен работата ми е такава, най-малкото. Но ми доставя удоволствие и през уикенда по цял ден съм на компа.
irka написа:Всеки втори българин е така сигурно. Стоиш, стоиш, но тялото ти после направо дава на заето - очи, крака, ръце, задни части. Трябва да си налагаш да ставаш поне за 10 минути на всеки час. Но колко го правим? За фитнес да не говорим!
kauda написа:irka написа:Всеки втори българин е така сигурно. Стоиш, стоиш, но тялото ти после направо дава на заето - очи, крака, ръце, задни части. Трябва да си налагаш да ставаш поне за 10 минути на всеки час. Но колко го правим? За фитнес да не говорим!
Фитнеса понякога може и дан е е достатъчн да компенсира цялото натоварване от стоенето през деня. :(
penelopa написа:kauda написа:irka написа:Всеки втори българин е така сигурно. Стоиш, стоиш, но тялото ти после направо дава на заето - очи, крака, ръце, задни части. Трябва да си налагаш да ставаш поне за 10 минути на всеки час. Но колко го правим? За фитнес да не говорим!
Фитнеса понякога може и дан е е достатъчн да компенсира цялото натоварване от стоенето през деня. :(
По-добре един или два пъти да ходиш на фитнес, отколкото да не ходиш изобщо, нищо , че не компенсира.
Назад към Фитнес и кардио активност
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта