Имате ли проблеми от заседяване пред компютъра?

Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове

Re: Имате ли проблеми от заседяване пред компютъра?

Мнениеот Lili_pili » 06 Ное 2015, 17:25

Jully написа:Не е правилно да се губи целия ден пред компютър или друго такова устройство.

Не е но го правим, а и на мен работата ми е такава, най-малкото. Но ми доставя удоволствие и през уикенда по цял ден съм на компа.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Jully » 15 Дек 2015, 16:39

Lili_pili написа:
Jully написа:Не е правилно да се губи целия ден пред компютър или друго такова устройство.

Не е но го правим, а и на мен работата ми е такава, най-малкото. Но ми доставя удоволствие и през уикенда по цял ден съм на компа.

Разбирам, но после какво правиш, сиогурно продължаваш да стоиш на компютъра. Това хич не е полезно :(
Аватар
Jully

Мнениеот Pipilota » 15 Дек 2015, 17:27

Всички доста страдаме от стоенето пред компютър, добре че работя в хранителен магазин и имам доста движение иначе просто не знам какво ще е..
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот irka » 07 Мар 2016, 15:01

Всеки втори българин е така сигурно. Стоиш, стоиш, но тялото ти после направо дава на заето - очи, крака, ръце, задни части. Трябва да си налагаш да ставаш поне за 10 минути на всеки час. Но колко го правим? За фитнес да не говорим!
irka

Мнениеот kauda » 15 Мар 2016, 17:05

irka написа:Всеки втори българин е така сигурно. Стоиш, стоиш, но тялото ти после направо дава на заето - очи, крака, ръце, задни части. Трябва да си налагаш да ставаш поне за 10 минути на всеки час. Но колко го правим? За фитнес да не говорим!

Фитнеса понякога може и дан е е достатъчн да компенсира цялото натоварване от стоенето през деня. :(
Аватар
kauda

Мнениеот penelopa » 16 Мар 2016, 10:07

kauda написа:
irka написа:Всеки втори българин е така сигурно. Стоиш, стоиш, но тялото ти после направо дава на заето - очи, крака, ръце, задни части. Трябва да си налагаш да ставаш поне за 10 минути на всеки час. Но колко го правим? За фитнес да не говорим!

Фитнеса понякога може и дан е е достатъчн да компенсира цялото натоварване от стоенето през деня. :(

По-добре един или два пъти да ходиш на фитнес, отколкото да не ходиш изобщо, нищо , че не компенсира. :grin:
penelopa

Мнениеот qwerryyy » 16 Мар 2016, 10:22

penelopa написа:
kauda написа:

По-добре един или два пъти да ходиш на фитнес, отколкото да не ходиш изобщо, нищо , че не компенсира. :grin:

Да, то на принципа по-добре ПОНЕ това е ясно, то тогава всичко ПОНЕ ще е по-добре.
Въпросът е като правиш нещо, да не е само за поне-то!
Аватар
qwerryyy

Мнениеот black » 18 Мар 2016, 17:36

Воля му е цаката, воля. Ако ти не се закараш във фитнеса или на стадиона, няма кой. Ти ще си теглиш хомота после.
black

Предишна

Назад към Фитнес и кардио активност