Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

Мнениеот Maika_zaika » 28 Авг 2017, 21:57

От няколко дни имаме проблем с иначе спокойната ни и добра дъщеря. Постоянно се държи ужасно, лигави се, отвратително поведение.Не можем да си я познаем. Как ли не говорихме с нея, докато днес не си призна, че се притеснява от друго дете, момче.
Излизат навън, а той се правел на луд, свалял си гащите, пърдял, показвал си чурката.
Нашето пате какво да направи, освен да се оплаче на госпожите, които /по нейните думи/ нищо не направили, освен да се посмеят и това било. Със съпруга ми ни увиснаха ченетата. Познаваме майката на момчето, не е много разумна, много го е разлигавила. На няколко пъти е споменавала, че "госпожите си измислят, а той се държи много прилично".
Какво да правим, на съпруга ми му идва да отиде и да отвърти главите и на госпожите и на детето, защото сега дъщеря ни плачи, че не е лошо дете. Шегувам се, но бива ли дете да си показва срамотиите пред куп други деца и госпожите да се смеят... :banghead:
Какво да направя??
Maika_zaika
 
Мнения: 1
Регистриран на: 28 Авг 2017, 21:46

Re: Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

Мнениеот Rali_hr » 29 Авг 2017, 08:49

Интересно ми е що се влияе от другото дете, ако то целенасочено не показва нещата пред нея и не я дразни, тя гледа от страничното дете и ... не го схващам това. Защо при нея ще се прояви такова поведение, по-скоро на притеснение, на безпокойство, неразбиране, но да започне да се държи лошо, да се лигави, малко ми е странно.
Според мен е най-добре да се повдигне въпроса на родителска среща пред всички родители, за да няма ама аз не съм чул, не съм разбрал, говорите пред всички и това е, ако един почне и другите ще се включат и ще изкажат своето мнение, което на нормален човек няма да е положително за тая ситуация. Започва септември, скоро всички градини и училища имат родителски срещи, така че имай търпение и говори на срещата.
Аватар
Rali_hr
 
Мнения: 3333
Регистриран на: 18 Ное 2014, 14:54

Re: Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

Мнениеот Локумът » 29 Авг 2017, 09:57

Оплаквате се на детето, сядате един следобед по-рано в градината и правите снимки на проявленията на въпросното дете, като родителите твърдят, че се държи много възпитано. Не може да се развява голо, кви са тея глупости. на родителската среща повдигате въпроса, макар че според мен е най-добре още сега да говорите с учителите, не да се смеят, а да предприемат мерки, ако го мислят за забавно им предложете вие да се съблечете и да отидете при директорката да се позабавлявате зааедно.
Аватар
Локумът
 
Мнения: 2167
Регистриран на: 20 Яну 2015, 16:48

Re: Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

Мнениеот Mon_ton » 29 Авг 2017, 11:49

Пак трябва да се говори с родителилте и с учитгелите, все се засичате, когато се прибирате, може да говорите заедно с тях да разкаже вашето дете какво прави другото, в един такъв разговор ще се включат и останалите деца и ще стане ясно какво се случва.
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54

Re: Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

Мнениеот Malina » 30 Авг 2017, 10:18

Говорете с директора, след като учителите смятат, че е много забавно. Никой не обича проблемите да достигат до шефа му,но след като самите учители не искат да вземат отношение и да отбележат, че детето се държи лошо, трябва да търсите друг начин да се справите с проблема. Директен разговор с директора ви трябва.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina
 
Мнения: 2309
Регистриран на: 02 Дек 2014, 10:33

Re: Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Авг 2017, 11:11

Тя простотията не ходи по гората. Докато това е забавно на учителките ви, не очаквайте те да ги научат на нещо стойностно вашите деца. Нямам против събличането до кръста, но показването на интимните части е вече прекалено. И аз ви препоръчвам да се обърнете към директора, след като не намирате съдействие от учителите на детето си.
Аватар
rabotnata pchela
 
Мнения: 4772
Регистриран на: 24 Ное 2014, 11:53


Назад към Възпитание, грижа и съвети

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron