Взел съм у нас едни дробчета и искам да ги сготвя, само че не знам как да ги направя, никога не съм правил. Винаги майка ми е готвила такива неща, ама сега съм далеч от нея,пък как ми се ядат. Не искам да ям по заведения, някак си не си представям да ям дробчета, докато пия бира с приятелите си. Кажете вие как ги приготвяте, знам че тук имаме много добри кулинари, които ще ме светнат как да ги направя.
МНого лесно се готвят, измиваш ги добре, почистваш ги от ципата. Нарязваш много лук, запържваш го за кратко и слагаш дробчетата и готвиш докато се сготвят.
Аз готвя отделно лука с гъбки, после махам от тигана, слагам дробчетата, само оваляни в брашно, след като са готови смесвам с гъбите и лука. Стават много вкусни.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
О, много ги обичам, аз ги панирам обаче в царевично брашно или оризово, повече ми харесват като са малко по-хрупкави. Панирам и ги изпържвам, така са ми най-вкусни. Но печени също се получават добре, аз правя така в гювечета, слагам много лук, дробчетата и след час вадя от фурната.
За днес уж и аз съм се нагласила да си приготвям пилешки дробчета, ами да видим. Мисля да ги направя с много лук на фурна, никога не съм правила, а така са ми се преяли, надявам се да се получат добре. Имам и едни воденички, може би заедно ще ги направя - микс.