Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
11 Сеп 2017, 13:00
Искам да стимулирам растежа на миглите си, но без да използвам купените добавки, защото ми идват доста скъпи, макар че съм чувала за доста добри мнения за тях.
ЧУвала съм, че рициновото масло помага, но пробвах с него веднъж и изобщо не си чувствах добре очите. Сега се мажа с кокосово масло но не вярвам да има много добър ефект. Ако знаете нещо, което да има добър резултат върху растежа на миглите и е натурално, моля да споделите.
11 Сеп 2017, 15:07
Трябва да използваш стара четка от спирала, измиваш я добре, а ако можеш да си намерш нова най-добре. Сресвай миглите си и ги мажи с кокосово масло по два пъти на ден, но сресването е важно, защото стимулира филикулите, това не можеш да го постигнеш само с мазане, трябва и сресване.
11 Сеп 2017, 16:05
Знам, че вазелина много помага за растежа на миглите.
11 Сеп 2017, 16:31
Има едни серуми, които сега продават и са супер ефекти - Ревиталаш, голям ефект имат.
12 Сеп 2017, 09:47
Растежа на миглите може да се стимулира с рициново масло, но истинска стимулация става само и единствено с продукти от магазина,т ова е истината.
12 Сеп 2017, 10:39
Аз съм си слагала бадемово масло, но трябва много да се внимава да не попадне в очите, изобщо отнася се за всички масла, затова трябва да се нанася с четка.
12 Сеп 2017, 11:55
С натурални съставки не става, това е истината. Няма просто как да се стимулира растежа на миглите, ако искаш хубави плътни мигли трябва да вложиш доста пари.
12 Сеп 2017, 14:46
Ми аз си мисля, че е напълно нормално, да се стимулира растежа, така както се случва с косата. Само трябва постоянство. Мажи си и си сресвай често миглите, няколко пъти на ден ги сресвай а ги мажи с различни масла.
20 Мар 2019, 12:13
Бадемово масло или всяко друго масло, което е подходящо за коса.
18 Апр 2019, 15:24
Аз съм пробвала с масла, няма ефект. Поне при мен. Единственият вариант, за който се сещам е с вграждане на мигли косъм по косъм.