МНого често приготвям, специалист са когато имаме гости, дори си ги търсят, ако не съм направила са ме пращали в кухнята да ги готвя, затова вече си знам - гъби винаги има.
изчистваш гъбките от пънчетата. Нарязваш на ситно малко лук, спанак, вътрешността на гъбките, слагаш 1 кофичка котидж сирене. Това ти е пълнежа. Лука и пънчетата се запържват, слага се малко сол, пипер, след това наситнения спанак, накрая сиренето, колкото да стане на хомогенна консистенция. Оставяш за кратко да се охлади пълнежа, за да можеш по-лесно да напълниш. Пълниш добре гъбките и слагаш да се пекат, накрая може да сложиш малко настърган кашкавал, парче моцарела. Пробвала съм да сложа резен чери домат, ако сметстта ми е по-малка. става отново супер, отгоре парче моцарела.