Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
10 Ное 2011, 21:35
Преди години се са го откривали въобще, а сега вече е честа практика...Как децата ви откриват секса? А вашите спомени? Не, не говоря за първия път, а за първия път, когато чухте, че има секс....и кога се случи това?
10 Ное 2011, 21:48
хи хи, при мен беше много интересно. Бях на гости на една приятелка и ровичкахме библиотеката у тях. Зад книгите, намерихме кожена табакера, в която открихме ...актова фотография. Малки черно-бели снимки на голи тела, с показани полови органи и правещи секс. Била съм някъде втори клас.
11 Ное 2011, 13:56
Аз още на 5 години хванах нашите в действие, но тогава ме излъгаха че правят нещо друго
12 Ное 2011, 00:27
Улицата и "Мъжът и жената интимно" - в началото на 80те, ама бяхме любознателни, хехехе.
20 Яну 2012, 11:40
Някои го откриват ето така

10 Окт 2013, 11:50
Днешните деца са надарени, те просто знаят, че това съществува и че чрез него идват на този свят, естествено, като пораснат и станат тинейджъри, забравят, защото хормоните отиват на мястото на сивото вещество

Хаха.. за съжаление е така и тогава се правят най-много глупости!
20 Ное 2014, 17:21
Аз си мисля,че днешните деца научават за секса много по-рано,отколкото ние. Аз не знам кога разбрах за секса, сякаш не беше в много ранна възраст.
08 Дек 2014, 10:57
Изобщо нямам спомен за това нещо честно да си кажа, но мисля, че е грешка, трябва да се знае от рано за тези неща!

Детето пита ли трябва да му се каже в прав текст, когато прояви любопитство
09 Дек 2014, 10:06
Децата на по 7-8г. са наясно от къде идват бебета, птичките и пчеличките изобщо не са им интересни

И дори когато стигнат до секс да доста наясно как да се пазят, времето, когато се свалят презервативите е когато си кажат "аз толкова секс съм правил без да се разболея"