Pipilota написа:Какво е това сирене от кашу? Сигурно доста си се изръсила, това кашу много скъпо, направо! :) Аз гледам много готини кремчета приготвят с него, но май ще си стоя на добрия стар хумус, че по-евтино ляга. Точно говорих с мъжа, че май днес ще готвим леща, та ще има за утре на обяд, ще преместя картофите за следващия ден.
Толкова не съм се вълнувала досега за някакъв режим, ама така да нямам търпение, може би защото остава само да отброя малко дни и идва любимата ми коледа
Това сирене от кашу е едно такова... скъпо :) Току-що го опитах, вкусно е, но няма да повторя, просто цената е неоправдано висока - 5.50 лв. за 100 г. със сушени домати и 6.50 с манатарки.
Ще заложа и аз на хумус и подобни. Лесно и бързо правя пастети с белен боб, защото нахутът трябва да се бели, а белен не съм виждала. И като нямам време за белене - вместо нахут ползвам белен боб. Супер става! Добавям печени моркови или чушки, или маслинки, или различни зелени подправки.
Явно и аз подсъзнателно нямам търпение да започне постът, защото се улавям, че доста веган го карам напоследък :) Днес закусих бананово смути с ядки и растителен протеин, после райска ябълка, на обяд хапнах леща, а преди малко - две оризовки. Едната си намазах с въпросното сирене, а другата - с тахан и мед. Добра подкрепа преди тренировка.
Довечера обаче ще заговея с вино и сирене.