Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

При вас увеличи ли се цената на яйцата?

08 Ное 2017, 11:13

Онзи ден влизам в магазина за 3 яйца и на касата ме застреляха - 1,20 ми беше сметката. Направо останах без думи, не очаквах яйцата да са по 40 стотинки. Да кажеш, че е Великден предстои. Оправданието било, че на есен подменяли кокошките и магазините завишавали, дрън дрън! Заради лошите пардити с яйцата с фипронил и не знам си какво си, затова вече яйцата преминават 40 стотинки! От най-евтината хранителна стока, се превърнаха в доста скъпа.
Вие ккупувате ли сега от тези скъпи яйца, или се лишавате от консумацията им?

Re: При вас увеличи ли се цената на яйцата?

08 Ное 2017, 13:10

Увеличение има да И то с близо 100%> Докато преди вземах 10 яйца за 2- 2,50, сега може да се вземе за около 3-4 лева.

08 Ное 2017, 20:00

Аз още не съм намерил аувеличени, но сигурно са, просто не съм купувала близката седмица. Оправдания винаги могат да се намерят, ака ли па във всички птицеферми точно тая година, точно сега, едновременно взеха да си подменят кокошките. Един дигна цените, намери си оправдание и давай всички нагоре.

09 Ное 2017, 10:54

Има, в близкия магазин до нас намерих разликата, наистина яйцата са 40 стотинки бройката, страшно скъпи, толкова много пари за яйца не бих дала. Караме на месо, че по-евтино излиза. :lol:

10 Ное 2017, 12:23

Увеличението е осезаемо и наистина прави впечатление. Особено, когато цената е двойна. Може да остават пак една от най-евтината храна, но увеличение от 100% не може да бъде подминато без реакции. 10 яйца да са 4 лева..
Добави отговор
Отиди на страница: