Успяхте ли да запазите приятелите от училище?

Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети

Re: Успяхте ли да запазите приятелите от училище?

Мнениеот djelis5 » 10 Фев 2012, 10:28

Разбира се, че помня приятелите си от училище, ако все още мога да ги нарека такива. Помня и мечешките услуги, който си правехме, когато си подсказваме. Когато отидох в университета нещата не стояха точно така, както преди . Едно, че няма кой да ти подскаже и второ, че всички приятели се разбравиха. Остана ми девет години след училище една единствена приятелка, но и това дълго приятелство не продължи. Дали от женска злоба, дали толкова се променихме, че вече нямахме нищо общо.
djelis5

Мнениеот ПетърВн » 10 Фев 2012, 10:43

Все още сме приятели с хората които бяхме приятели в училище. Променихме се много, по различни пътища тръгнахме, но това е животът, човек се развива. Но въпреки това сме си приятели и до ден днешен и когато имаме възможност да се съберем се забавляваме както винаги. Връзката между хората която се изгражда в детството остава силна за дълго време тъй като с тези хора си делил едни от първите ти усещания и изживявания в живота.
"Аз отхвърлям вашата реалност и я замествам с моя собствена" - Адам Савидж
ПетърВн

Мнениеот AngelEyess » 19 Апр 2012, 23:07

Едно е сигурно, най-добрите и проверени приятели остават именно тези от училище! Моите две най-най-близки приятелки са от учиническите години, като разбира се имам още няколко, които също са от този период. Имах 2-3 приятелки от студентските години, нооо там нещата някак си се прецакаха не бяха устойчиви и заминаха в историята. Приятелите са много важно нещо и без тях аз лично не искам да си представям дните,някак си ще са скучни :)
AngelEyess

Мнениеот Камелия » 21 Апр 2012, 16:51

Тази година ще се събираме на другарска среща - 15 години от завършване на средното образование, с голяма част от тях не сме се чували и виждали през последните 5 години, а преди да завършим бяхме неразделни всеки ден! Според мен човек през живота си преминава през различни етапи и среща различни хора хора в живота си, някои от тях остават завинаги техни приятели други си отиват със спомените за тях.
Камелия

Мнениеот mecana » 02 Май 2012, 09:53

Имам приятели от ученическите си години и общо взето това са хората, с които постоянно сме "движили" заедно - събирали сме се след часовете, ходили сме по дискотеки, правили сме си екскурзии. Имам страхотни спомени от училище и въпреки, че някои приятели не съм ги виждала с месеци, като се видим все едно, че вчера сме били заедно :) Вярно, всеки е поел в собствена посока, развива се в различно поприще, но съберем ли се на едно място... става страшно :lol: Много си ги обичам и се радвам, че съумяхме да си запазим отношенията през годините. Около 10-тина човека сме, все зрели хора, но като сме заедно се чувстваме като деца - усещането е страхотно и го пожелавам на всеки ;)
mecana

Мнениеот teddy » 18 Май 2012, 14:33

Да, имам приятели от ученическите си години и смея да твърдя, че това са най-верните приятелства, изпитани с годините :roll:
А днес, ако знаете какво ми се случи... Сутринта колата не запали и се наложи да отидем до яслата с такси. Сядам аз на задната седалка и тъкмо да казвам адреса, шофьора ме изпревари с думите - Теодора ти ли си? Поглеждам в огледалото, а той ми се смее и ме пита дали съм го познала. Мой съученик от началното училище, който не бях виждала сигурно от 20 години. Каза ми, че изобщо не съм се променила :lol: Разказахме си набързо при кой как се е стекъл живота, семейство, деца и въобще много ме зарадва, че ми се обади, защото аз със сигурност нямаше да обърна внимание кой кара таксито.
teddy

Мнениеот Камелия » 19 Май 2012, 14:23

teddy написа:Да, имам приятели от ученическите си години и смея да твърдя, че това са най-верните приятелства, изпитани с годините :roll:
А днес, ако знаете какво ми се случи... Сутринта колата не запали и се наложи да отидем до яслата с такси. Сядам аз на задната седалка и тъкмо да казвам адреса, шофьора ме изпревари с думите - Теодора ти ли си? Поглеждам в огледалото, а той ми се смее и ме пита дали съм го познала. Мой съученик от началното училище, който не бях виждала сигурно от 20 години. Каза ми, че изобщо не съм се променила :lol: Разказахме си набързо при кой как се е стекъл живота, семейство, деца и въобще много ме зарадва, че ми се обади, защото аз със сигурност нямаше да обърна внимание кой кара таксито.

Много хубави моменти, в такива моменти обичам да си спомня волното детство, но пък от друга страна ми става малко тъжно, че остаряваме. Докато сме били малки и безгрижни, не сме се замисляли за бъдещето, как ще протече живота ни, колко мъже/жени ще срещаме, какви хубави или лоши мигове ще ни донесат.
Камелия

Мнениеот Kremiliya » 25 Ное 2014, 18:10

Да, за щастие! Имам много приятели от училище, с които сме приятели сега, виждаме се често, а се чуваме през ден, било по телефон или чрез Интернет :)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот rabotnata pchela » 19 Яну 2015, 13:45

Успях, да дори най-добрите ми приятели са от училище ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Elica » 22 Яну 2015, 16:45

Все още съм от по-младите, но мога да кажа, че наистина имам приятели от училище, дори съм останала приятелка с хора, с които съм била още в основното училище ;) Вече след толкова години се виждаме редовно и продължаваме да имам добро отношение, което е супер ;)
Аватар
Elica

ПредишнаСледваща

Назад към Възпитание, грижа и съвети