Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
03 Яну 2018, 13:04
Заради увеличаването на тока, производителите предупреждават, че се очаква увеличение на цените на месо, месни продукти, яйца и мляко с до 60%. Това увеличение, което най-вероятно ще стане реалност, ще повеляе ли на вашето потребление, ще продължите ли да купувате същите хранителни продукти, или ще намалите консумацията им?
И в момента маслото и яйцата са с нечувано високи цени, а ако едно масло от 250 грама стана по 10 лева дали някой ще продължи да го купува, или ще се върнем към маргарина, а яденето на месо ще бъде рядко и луск.
Увеличението на цените ще промени ли вашето потребление?
03 Яну 2018, 13:19
Нямаше как да не ни сюрпризират с нещо за новата година, на всички увеличенията са им малко, така пък не се спря този ток да поскъпва, мине се не мине месец, и го увеличават! Какво толкова харчат по него, длъжни ли сме ние да им покриваме загубите постоянно!
На мен лично ще ми се отрази по джоба, ако се увеличат цените с 50%!
04 Яну 2018, 11:50
Ако се увеличат с толкова много няма как да няма отражение, ще почнем да ядем повече ориз, картофи, боб, леща, ще забравим за месото и то отново ще се превърне в лукс. Но след като вече предупреждават, значи нещата съвсем скоро ще се случат.
04 Яну 2018, 12:28
какви са тези увеличения с 60%. ужас.. ужас.. добре, че вече не ми се налага да пазарувам от България!
04 Яну 2018, 20:36
Надали ще го променя, защото е основната ми храна, но определено ще наблегна на зеленчуците.
05 Яну 2018, 12:28
Естествено, че ще даде ефект върху потреблението, увеличението, което гласят е много високо, с цели 50-60%, това е много голяма разлика, значително ще падне потреблението това е ясно.