Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
09 Яну 2018, 13:40
Искам да си направя спирала, знам, че е лесно - активен въглен, масла, рициново масло и готово -спирала. Дори съм си харесала тази рецепта
https://saveti.framar.bg/%D0%BD%D0%B0%D ... 0%BB%D0%B0 изглежда много лесна.
Но ме притеснява, дали спиралата ще е издръжлива, сигурно ще е полезна за очите, но дали няма да се размазва лесно и да се разтича? Всъщност, само това ме притеснява, не се тревожа от някакви раздразнения и алергии, защото съм сигурна, че няма от къде да дойдат с натуралните съставки. Но ако се разтича през цялото време...

Красивия ефект ще се превърне в грозен дефект.
10 Яну 2018, 11:05
Не съм пробвала, но пък индийките не ползват ли точно на същия принцип домашен грим, при тях стои много добре. ДОри в някои сайтове ги продават.
10 Яну 2018, 13:30
Сигурно ще е много хубава домашната спирала, аз бих рискувала да направя, все пак не съдържа кой знае какво. вижте тази рецепта:
https://saveti.framar.bg/%D0%BD%D0%B0%D ... 0%BB%D0%B0
24 Яну 2018, 14:16
направо ме разбихте с тази рецепта за домашна спирала, може и аз да пробвам, защото последния път се разочаровах от консистенцията на спиралата, която си взех.
25 Яну 2018, 13:43
Аз си взех на Лореал скъпа спирала, дадох 25 лева и в крайна сметка, днес си слагам, тя е на зрънца, взех си я на коледа. знам, че може да се втечнява върху топла вода, ще се наложи да пробвам!
10 Апр 2018, 17:30
Според мен, нищо няма да стане с тази спирала. Да, тя ще подхрани миглите, но само до там. Ако искаш нещо по-така, препоръчвам да си вземеш спирала с биологичен произход. Може да я намериш във всеки био магазин.
11 Апр 2018, 10:20
Blue_sky написа:Според мен, нищо няма да стане с тази спирала. Да, тя ще подхрани миглите, но само до там. Ако искаш нещо по-така, препоръчвам да си вземеш спирала с биологичен произход. Може да я намериш във всеки био магазин.
За първи път чувам за такива спирали, какво значи с биологичен произход?
13 Апр 2018, 17:34
Една приятелка ми спомена, че се е пробвала да направи веднъж, но не е много доволна. Въпреки това, може да не е спазила рецептата и затова да не се е получило. Ако искаш пробвай и сподели резултата.
13 Апр 2018, 21:47
не знам колко ще е трайно и дали няма да се размазва, мен по-скоро това би ме спряло, отколкото нещо друго.