Спах с приятелката на брат ми

Споделете всичко, което ви вълнува – любопитни факти, мнения или размишления. Общи приказки по общи теми.

Спах с приятелката на брат ми

Мнениеот cardi » 22 Яну 2018, 19:15

Аз съм едно грешно момиче. Извърших голям грях и незнам дали брат ми ще ми прости, ако разбере. Спах с приятелката на брат ми. Извиках я в нас да ме лакира - тя е козметичка. Брат ми беше на работа. Почнах да и правя комплименти - казах и че има невероятни нокти, че е най-красивото момиче. Тя ми благодари и почна да ми се усмихва, като ме гледаше в устните. Аз я целунах по устата без да очаква, като и казах може би нетрябва да го правя, все пак си гадже на брат ми. Тогава тя ми се нахвърли и се стигна до секс. И на двете ни хареса. Разбрахме се да не казваме на брат ми. Сега ми звъни постоянно и незнам, какво да правя. Исками се да сме заедно, но знам, че ще нараня брат ми. Да се отдам ли на желанието?
cardi
 
Мнения: 1
Регистриран на: 22 Яну 2018, 18:56

Re: Спах с приятелката на брат ми

Мнениеот Петър Георгиев » 16 Окт 2018, 17:00

cardi написа:Аз съм едно грешно момиче. Извърших голям грях и незнам дали брат ми ще ми прости, ако разбере. Спах с приятелката на брат ми. Извиках я в нас да ме лакира - тя е козметичка. Брат ми беше на работа. Почнах да и правя комплименти - казах и че има невероятни нокти, че е най-красивото момиче. Тя ми благодари и почна да ми се усмихва, като ме гледаше в устните. Аз я целунах по устата без да очаква, като и казах може би нетрябва да го правя, все пак си гадже на брат ми. Тогава тя ми се нахвърли и се стигна до секс. И на двете ни хареса. Разбрахме се да не казваме на брат ми. Сега ми звъни постоянно и незнам, какво да правя. Исками се да сме заедно, но знам, че ще нараня брат ми. Да се отдам ли на желанието?

кажи й да ми се обади на мен, може и ти да заповядаш. на брат ти няма да казваме освен ако и той не пожелае да участва. що пренебрегвате човека не моя да разбера
Петър Георгиев
 
Мнения: 19
Регистриран на: 13 Юли 2018, 16:23

Re: Спах с приятелката на брат ми

Мнениеот Мики Маус » 29 Яну 2020, 15:57

Нещо не успях да вдяна къде е проблема... От моя гледна точка тука изневяра няма... Аз не бих се засегнал, ако гаджето ми си легне с друга жена... ако е с мъж обаче работата е друга. :wink:
Аватар
Мики Маус
 
Мнения: 304
Регистриран на: 23 Авг 2019, 10:49


Назад към Общи приказки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron