18 Юли 2018, 13:50
Lisica написа:Браво на баща ти! Много е хубаво да виждаш възрастни живи хора ипод възрастни нямам предивд дядовци, а хора над 40 години изобщо! :)
19 Юли 2018, 17:12
20 Юли 2018, 14:02
Doktoricata написа:Lisica написа:Браво на баща ти! Много е хубаво да виждаш възрастни живи хора ипод възрастни нямам предивд дядовци, а хора над 40 години изобщо! :)
Браво, браво, ама да вземе да отиде с аверчетата на преход на Витоша, щото бил по-добре и сега ми лежи с подуто коляно. Още се дърпа за лекар, но ако трябва насила ще го закарам. Дайте препоръки за лекар, но да е мъж!
20 Юли 2018, 16:57
Pacienti написа:Lisandra написа:Нашата съседка е много добре след операцията. Направо е нов човек! Сама си пазарува, чака с нетърпение децата си и даже ще ходят на море. Горда съм, защото помогнахме, чувството е много приятно.
Браво! При нея какъв точно беше проблема? С тазобедрената става или с колената?
24 Юли 2018, 15:36
Gorica23 написа:Doktoricata написа:Lisica написа:Браво на баща ти! Много е хубаво да виждаш възрастни живи хора ипод възрастни нямам предивд дядовци, а хора над 40 години изобщо! :)
Браво, браво, ама да вземе да отиде с аверчетата на преход на Витоша, щото бил по-добре и сега ми лежи с подуто коляно. Още се дърпа за лекар, но ако трябва насила ще го закарам. Дайте препоръки за лекар, но да е мъж!
Само в коляното ли е проблема, или има болки в целия крак?
24 Юли 2018, 15:44
25 Юли 2018, 16:45
Doktoricata написа:Doktoricata написа:Lisica написа:Браво на баща ти! Много е хубаво да виждаш възрастни живи хора ипод възрастни нямам предивд дядовци, а хора над 40 години изобщо! :)
Твърди, че е само коляното, но не му вярвам! Голям чешит е, още не ще да се прегледа. Има ултиматум, че ако не се оправи до няколко дни, директно в болоница го вкарвам.
27 Юли 2018, 12:21
30 Юли 2018, 15:49
annamaria написа:Тези доктори и двамата ли бяха в отделението по травматология в Елин Пелин?
31 Юли 2018, 13:22