Мъжът ми ме смята за отблъскваща...

Отношенията между мъжа и жената, въпроси и проблеми по пикантни теми

Мъжът ми ме смята за отблъскваща...

Мнениеот Katerina Koleva » 26 Фев 2018, 10:53

Здравейте, казвам се Катерина и съм на 50 години. Следя редовно темите във форума, съпричастна съм към споделеното от други жени, които са излели болката си. Тяхната смелост да споделят даде кураж и на мен, реших и аз да разкажа за проблемите си тук, защото кой ако не други жени в моето положение може да ме разбере? Някои хора казват, че на 50 е време за нов живот, а аз се чувствам така, сякаш за мен животът отдавна е свършил. Децата ми от няколко години живеят в Германия, рядко се прибират тук, опитвам се да свикна с мисълта, че ще ги виждам все по-рядко, знам, че там имат шанса да живеят много, много по-добре оттук. Но съм самотна, родителите ми починаха, приятели все по-малко около мен, не работя, така се случи, че останах вкъщи като домакиня, някога това ми харесваше, но самотата започва да ме убива. Съпругът ми се прибира вечер, налива си ракийката, а като се омае, започва с обидите и негодуванието, от работата, от мен, от живота си... Казва ми, че съм грозна и отблъксваща и аз все повече започвам да му вярвам... Понапълнях последните години, нямам желание да се грижа за себе си, да се гримирам и кипря. Започвам да се мразя, да мразя живота си и всичко около себе си! Как да си помогна, как отново да върна живеца си? Нямам сили да се боря! Ако някой е чувствал същото, моля да ми даде съвет!
Katerina Koleva
 
Мнения: 5
Регистриран на: 26 Фев 2018, 10:39

Re: Мъжът ми ме смята за отблъскваща...

Мнениеот lallali » 26 Фев 2018, 11:01

Здравейте, Катерина, нямам как някой да остане безразличен към историята, която сте споделила! моят съвет е да си намерите работа на първо място, това ще ви осигури независимост и самочувствие! Не отлагайте тази огромна стъпка, разгледайте обявите, обадете се на познати, мобилизирайте се, защото ако сега не вземете мерки, положението няма да става по-розово. На 30 съм, но дълго време бях в подобна ситуация, това, което ме спаси, беше започването на работа. Искрено ви пожелавам ви успех!
Аватар
lallali
 
Мнения: 148
Регистриран на: 26 Мар 2011, 12:47

Re: Мъжът ми ме смята за отблъскваща...

Мнениеот Konstantin » 26 Фев 2018, 11:08

Тъй като работя най-вече с жени на вашата възраст мога да ви кажа, че повечето от тях се чувстват като вас,едва ли е само до това, че не работите, въпреки че тази изолация сигурно усложнява нещата. Повечето от колежките ми живеят с битови алкохолици, явно повечето българи стигат до този момент - или да се пропият, или да си сложат въжето. извинете ме за черния хумор. мен ако питате, преценете обективно отношенията си и ако няма никаква да надежда да се разберете с този ваш партньор, просто го разкарайте, намерете начин да започнете работа и ще видите как нещата ще се променят. Успех!
Konstantin
 
Мнения: 52
Регистриран на: 10 Ное 2011, 17:07

Re: Мъжът ми ме смята за отблъскваща...

Мнениеот Ninna » 26 Фев 2018, 11:16

Аз също съм на 50, Катерина, така че мога да разбера за какво говорите, особено като се има предвид, че на тази възраст започва едно ужасно състояние за всяка жена.... четох, че депресията е нормална за тези години, преосмисляш живота си, ценностите си и особено ако децата и внуците ги няма край теб за да те разсейват, опасността да пропаднеш за дълго време в дупка е огромна. За щастие, аз нямам време да се отдам на мръчни мисли, защото съм натоварена да гледам внуците си, от друга страна съм сама - разведох се с мъжа ми още преди 15 години и сега като чега историята ви за пореден път се убеждавам че съм постъпила правилно. не мога да си представя как всяка вечер някой ще ме обижда и ще ме съссипва психически. Просто го напуснете, дано да има къде да живеете, и си намерете работа. вие сама трябва да се погрижите за живота си, никой няма да го направи вместо вас! Успех и от мен
Ninna
 
Мнения: 7
Регистриран на: 23 Фев 2018, 13:26

Re: Мъжът ми ме смята за отблъскваща...

Мнениеот Katerina Koleva » 26 Фев 2018, 11:21

Трогнахте ме ! Толкова бързи и сърдечни отговори получих! Благодаря ви, дадохте ми тема за размисъл и въпреки надеждата, че и моят живот може да се промени, сърцето ми е пълно със страх дали ще мога да се справя. но май всичко е по-добре от това да живееш постоянно унижаван от човека, с когото си решил да прекараш живота си.... Едва ли има някой който да може да понася толкова обиди, унижения и тормоз. прави сте, че трябва да направя всичко възможно да го отдалеча от себе си, да стана по-независима и по-силна. благодаря за съветите ви!
Katerina Koleva
 
Мнения: 5
Регистриран на: 26 Фев 2018, 10:39

Re: Мъжът ми ме смята за отблъскваща...

Мнениеот orck » 26 Фев 2018, 11:36

Преди горини майка ми беше тиха домакиня, която търпи съжа си, зарязва кипренето и се свива в себе си.
В някакъв момент не издържах и буквално я набутах на работа...да-дома в които съм израстнал сега не е така идеален и лискав, каквъто го помня, но имам майка със самочувствие, сияеща и щастлива. Баща ми високо оцени присъствието в дома, когато то се обра. Спря да мрънка за това колко са остарели и дори започна да се бръсне родовно, за да е в крак с промените в нея. Невъзможни неща няма - борете се за щастието си!
Find a woman with a brain... They all have vaginas.
Аватар
orck
 
Мнения: 99
Регистриран на: 22 Фев 2018, 13:03

Re: Мъжът ми ме смята за отблъскваща...

Мнениеот Rali_hr » 26 Фев 2018, 12:31

на тези години, ако не си работила никога... трудно ще си намериш работа, което от своя страна спира и за опцията да разкараш пияницата от вас.
Имах възможността да остана домакиня у нас, дори пуснах една тема във форума, изкарах няколко месеца и не издържах, това не е за мен, захванах пак работа. Предпочитам така да усещем назависимост. За мен си закъсняла, не искам да те отчайвам, но на тези години има толкова много хора без работа и без опит (както си и ти).. но домакините не си намират работа лесно...
Така е, който твърде много вярва в щастливия семеен живот. :banghead:
Аватар
Rali_hr
 
Мнения: 3333
Регистриран на: 18 Ное 2014, 14:54

Re: Мъжът ми ме смята за отблъскваща...

Мнениеот elifilipova » 26 Фев 2018, 18:49

Здравейте.

Не съм съгласна, никога не е късно за нищо. Не е задължително дори да бъде нещо кой знае какво или да бъде с целодневна заетост. Леля ми например, която е с 10 години по-голяма от Вас, отвреме навреме ходи на едно място, в което лепи българските лепенки на етикетчетата на H&M. Всички останали са студенти и тя се чувства страхотно сред тях. Другото, което може да направите е да започнете някакъв курс-езиков или квалификационен (например за фризьори), предлагат се много такива и в Офертите. Не трябва да се отказвате от живота. Той сега започва. А за външния вид-задължително: сменете прическата (блонди), купете си една секси червена рокля и давайте. Ей сега се сетих-може и курс по танци.

Не се предавайте!
Успех,
Ели.
elifilipova
 
Мнения: 1
Регистриран на: 26 Фев 2018, 18:36

Re: Мъжът ми ме смята за отблъскваща...

Мнениеот Viktor.Ivanov » 26 Фев 2018, 21:04

Какви са отношенията ви? Толкова ли невъзможно е да сте заедно и да се разбирате?
Viktor.Ivanov
 
Мнения: 220
Регистриран на: 09 Май 2014, 11:47

Re: Мъжът ми ме смята за отблъскваща...

Мнениеот annamaria » 04 Апр 2018, 16:42

Имате ли интимни отношения?
annamaria
 
Мнения: 3396
Регистриран на: 09 Фев 2015, 17:09

Следваща

Назад към Интимно

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта