Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
09 Мар 2018, 17:54
Сезоните толкова се променят през последните години, че от ботуши скачаме в сандали. На мен лично ми е малко странно и сякаш не мога от раз да се пусна на бос крак. Отделно това задължително ми носи някоя настинка за адаптация

Вие как се справяте?
11 Мар 2018, 10:41
Винаги нося преходни обувки, не мога да се събуя веднага и да тръгна по сандали, мисля, че за сандали времето е през май, а не през април.
Вече извадих есенните обувки, тип пантофки, мокасини и такъв вид, с тях ще карам до май, освен ако рязко не се минат 30 градуса.
Не обичам да ми е горещо на краката, така че бързо ги сменям.
12 Мар 2018, 12:47
И аз не минавам направо на сандали, каарам си с обувки , които са си есенно-пролетни, като пантофки. Но има един момент, в който има хора по ботуши, има и по сандали и по преходни обувки.
12 Мар 2018, 13:33
Аз също не мога да нося ботуши и направо да се хвърля на сандалите, но имам приятелки точно така правят, до днес с ботуши, на другия ден вече са по сандали...
12 Мар 2018, 14:58
Frac написа:Сезоните толкова се променят през последните години, че от ботуши скачаме в сандали. На мен лично ми е малко странно и сякаш не мога от раз да се пусна на бос крак. Отделно това задължително ми носи някоя настинка за адаптация

Вие как се справяте?
Аз не обичам да минавам виднага на сандали. имам някакъв сантимент по най-кратките сезони като есен и пролет и.. известно време макар и времето да е повече за сандали си ходя и с обувки
12 Мар 2018, 15:50
Сега не е точно за сандали, да уточним :)
12 Мар 2018, 17:48
Viktor.Ivanov написа:Сега не е точно за сандали, да уточним :)
Може да не е, но преди 2 дни до мен стоеше момиче с отворени обувки на ток (отворени пръсти и пета) и боси крака. Явно да е била с гореща кръв :)
Но наистина има един период, в които се срещат ботуши, обувки и сандали!
14 Мар 2018, 18:30
Аз не съм настивала (сигурно, защото чакам да стане 50 градуса, докато обуя чехли или сандали), но кожата на краката ми започва да загрубява и постоянно трябва да я мажа с разни кремове, иначе се напуква и да ме боли, което е някакъв пълен ужас.
16 Мар 2018, 18:18
ако мога направо бос да ходя би било супер. за в града няма вариант да ходя с отворени обувки (само по работа го правя), а по полетата сандалът върви със "страстоубиен чорап". Дано не съм ви скандализирал тотално.
16 Мар 2018, 18:20
orck написа:ако мога направо бос да ходя би било супер. за в града няма вариант да ходя с отворени обувки (само по работа го правя), а по полетата сандалът върви със "страстоубиен чорап". Дано не съм ви скандализирал тотално.
Отвратително!
Защо по дяволите хората носят подобна безумна комбинация от дрехи!?