12 Мар 2018, 15:48
13 Мар 2018, 14:55
Viktor.Ivanov написа:Много харесвам стилни джобни гаджета, ръст 1.60-1.65, фини, деликатни и интелигентни. Ако може и образовани - супер :)
Има ли други любители на френските парфюми? Ще се радвам да покоментираме тези изчезващи видове дами, които могат с малко да постигнат много!
13 Мар 2018, 15:00
13 Мар 2018, 15:50
13 Мар 2018, 22:06
Буба Мара написа:Viktor.Ivanov написа:Много харесвам стилни джобни гаджета, ръст 1.60-1.65, фини, деликатни и интелигентни. Ако може и образовани - супер :)
Има ли други любители на френските парфюми? Ще се радвам да покоментираме тези изчезващи видове дами, които могат с малко да постигнат много!
Че кое им е джобното на 165 сантиметра?Извинявай за намесата. Въпросът сигурно е отправен към мъжката част от форума.
14 Мар 2018, 15:16
Viktor.Ivanov написа:Буба Мара написа:Viktor.Ivanov написа:Много харесвам стилни джобни гаджета, ръст 1.60-1.65, фини, деликатни и интелигентни. Ако може и образовани - супер :)
Че кое им е джобното на 165 сантиметра?Извинявай за намесата. Въпросът сигурно е отправен към мъжката част от форума.
За мен е джобно. Аз съм като тапа до 1.85 ;)
14 Мар 2018, 15:19
Viktor.Ivanov написа:Много харесвам стилни джобни гаджета, ръст 1.60-1.65, фини, деликатни и интелигентни. Ако може и образовани - супер :)
14 Мар 2018, 15:31
Мирослав Комшийски написа:Viktor.Ivanov написа:Много харесвам стилни джобни гаджета, ръст 1.60-1.65, фини, деликатни и интелигентни. Ако може и образовани - супер :)
Майкоуууууу, колега, аз нямам претенции да е умна. аман от надути кифли дет се имат за кроасани. предпочитам да са и с малки ръце, нъл се сещаш в малки ръце кое друго е голямо и не се чувстваш като тапа