Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
19 Мар 2018, 10:05
Преди една седмица си направих педикюр, а козметичката ми каза, че всяка самоуважаваща се жена трябва да си прави процедурата веднъж на месец. Вие какво мислите? Необходимо ли е често да си правим педикюр или е по-добре да се грижим за краката си вкъщи? Също така колко пари бихте отделили на месец за процедурата?
19 Мар 2018, 13:41
Като почнат да ми казват как се уважавам, ако си правя педикюр, маникюр, нося токчета, или пък си рисувам веждите и ми става ясно, че с такъв човек си нямам работа.
Извинявам се за лирическото отклонение.
Аз си правя педикюр 2 пъти през лятоот, когато ходя боса, през зимата не мисля, че имам нужа и от този разход, и сама мога да си режа ноктите.
19 Мар 2018, 18:02
кажи на таз професионалистка, че не разбира нищо!
всяка жена трябва да може да се поддържа сама. Само искат да ти дръпнат парите.
19 Мар 2018, 19:37
Аз си правя редовно, защото не мога да си поддържам ноктите, не са особено красиви, има някои момичета, имат такива хубави, прави нокти, е моите не са такива.. :) ходя 6-7 пъти годишно, лятото по-често.
20 Мар 2018, 14:30
До сега не съм ходила никога. То аз и на маникюр не съм била като се замисля, интересно ми е, но ноктите ми са хубави ( и на ръцете и на краката) и за сега не се налага. Относно краката... още не може да ми свикне главата, че и ноктите там могат да се лакират. Накакси ми е неестествено. ама като ми стане естествено, един път в месеца не ми се струва чак толкова често. само ей таз простотия дето я е родила главата на онази е за в рамка относно коя жена е уважаваща се и коя не.. ама тя простотията не ходела по гората все пак.
20 Мар 2018, 15:06
хубавите нокти нямат нужда от лакиране, стоят добре и естествени, освен ако нямат гъбички, тогава по-скоро се налага да бъдат прикрити.
20 Мар 2018, 18:04
Винаги ходя да си направя педикюр, след като се върна от морето. Пясъкът и горещината ми съсипват кожата на краката. Иначе през останалото време не виждам голяма нужда от ходене по салони, може и вкъщи.
21 Мар 2018, 14:31
kalina_216 написа:хубавите нокти нямат нужда от лакиране, стоят добре и естествени, освен ако нямат гъбички, тогава по-скоро се налага да бъдат прикрити.
.. по-скоро лекувани. Колкото и да ги криеш е някаква гадост която си иска мъчене да се справиш с нея вместо да я замиташ под килима
21 Мар 2018, 18:11
Сега да си призная, никога не съм си правила педикюр, ама се уважавам... много се уважавам

Но не мисля, че е необходимо да се полагат толкова грижи за един педикюр. Особено през зимата, когато краката ни са покрити с какво ли не - чорапи, обувки, сняг
22 Мар 2018, 09:31
Не обичам да си лакирам ноктите пък камо ли да си правя педикюр. Но гледам лятото, когато съм с чехли да си правя за 2- 3 месеца. Винагти избирам червен цвят, защото ми е по-неутрален. Но през другите сезони не полагам особени грижи за краката ми, освен да ги мия разбира се.